Hlavní obsah

Učitelé uspořádali ve školce sex párty

BUKUREŠŤ

Učitelé mateřské školy v rumunském městečku Cisnadie si v budově minimálně jednou uspořádali párty se sexuálním zaměřením. Jejich zábava se do povědomí veřejnosti dostala poté, co se objevil záznam z akce. Informoval o tom místní list Evenimentul Zilei.

Článek

Na záznamu jsou učitelky zachycené polonahé, na sobě měly jen části karnevalových kostýmů. Všichni hojně popíjeli alkohol, kouřili a hráli sexuálně zaměřené hry.

Oslava se konala přímo v pokojích, kde si přes den děti hrají a odpočívají. Učitelé ji zahájili, jakmile si všichni rodiče své potomky ze školky vyzvedli.

Rumunský školský úřad se případem začal zabývat poté, co byl záznam z párty zaslán na školní inspektorát. Dostupné zprávy neupřesnily, zda se učitelé sami natáčeli a pásky se pak někdo zmocnil, nebo zda učitele někdo natáčel tajně a pak záznam úřadu zprostředkoval.

Roberto Dietrich, náměstek šéfa inspektorátu uvedl, že případ bude detailně prošetřen. "Uvidíme, zda je podezření oprávněné, a pak se rozhodneme, co dál," dodal. Záležitostí se bude rovněž zabývat místní policie, doplnil její tiskový mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám