Hlavní obsah

Nejlepší rozchodové rady od známých žen

Novinky, lin

Rozchod. Slovo, kterého se bojí snad každý z nás. Téměř vždy totiž evokuje zlomené srdce, zklamání a bolest. I přesto je ale přirozenou součástí lidského bytí a nevyhýbá se ani celebritám. Ty jsou navíc pod drobnohledem médií, která si na každém krachu vztahu patřičně smlsnou. Jak se s tím popasovat a jaké rady mají známé ženy na zlomené srdce?

Foto: Profimedia.cz

Zleva zpěvačka Rihanna, herečka Reese Witherspoonová a Meghan, vévodkyně ze Sussexu

Článek

Zpěvačka Rihanna

„Zkrátka musíte uvěřit tomu, že rozchod byl sám o sobě darem. Plačte, pokud musíte, ale věřte tomu, že to tak nebude napořád. Znovu najdete lásku a bude ještě krásnější. Mezitím si užívejte sami sebe,“ poradila Rihanna svému fanouškovi na Twitteru.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rihanna

Herečka Jennifer Anistonová

„Existuje několik stádií zármutku. Vždy je smutné, když se něco blíží ke konci. Roztrhne vás to napůl a nechá otevřené. I když se snažíte bolesti vyhnout, dožene vás, a to v ještě větší síle. Jsem lidská bytost a chybuju stejně jako kdokoliv jiný. Rozdíl je jen v tom, že jsem na očích veřejnosti. Snažím se nad to ale povznést,“ svěřila se Jennifer Anistonová v rozhovoru pro Vanity Fair v roce 2005.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Jennifer Anistonová

Meghan, vévodkyně ze Sussexu

„Myslím, že je důležité, abychom si i po rozchodu uvařily samy pro sebe dobrou večeři, oblékly si hezké šaty, koupily si květiny a věnovaly se samy sobě, protože se často zaměřujeme jen na to, co nemáme, a dáváme tomu větší důležitost než tomu, co máme,“ napsala britská vévodkyně Meghan na svůj blog v roce 2015.

Foto: Profimedia.cz

Meghan, Vévodkyně ze Sussexu

Herečka Reese Witherspoonová

„Víte, mnoho lidí hraje tu hru s vinou. On udělal tohle, on byl takový, je to jeho chyba atd. Je samozřejmě mnohem jednodušší vinit z rozpadu vztahu toho druhého, ale pravdou je, že nakonec si musíme přiznat, jaký podíl viny máme na krachu vztahu my. Bolí to, ale jedině tak se můžeme posunout v životě dál,“ řekla v rozhovoru Reese Witherspoonová.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Reese Witherspoonová

Herečka Uma Thurmanová

„Když jsem se poprvé vyrovnávala s rozchodem, někdo mi řekl, že mi bude trvat polovinu délky vztahu, než se s rozchodem vyrovnám, a až pak se budu cítit lépe. V tu dobu mi to přišlo hrozné, protože jsem byla v agónii a to poslední, co jsem chtěla slyšet, bylo, že to bude trvat ještě další čtyři roky (byli jsme spolu 8 let). Dnes, po více než čtyřech letech, musím uznat, že je to pravda, a já se cítím konečně v pohodě,“ řekla herečka Uma Thurmanová v rozhovoru pro Redbook v roce 2008.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Uma Thurmanová

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám