Hlavní obsah

Studie odhalila nejoblíbenější den a čas na milování

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaký je nejpopulárnější čas, kdy se lidé milují? Na to se zaměřil nový výzkum. Rovněž na to, které dny v týdnu a především časy jsou u lidí naopak nejméně populární a kdy se raději intimním hrátkám v posteli vyhnout.

Foto: Profimedia.cz

Milování si lidé nechávají nejčastěji na víkend.

Článek

Nový výzkum, který reprodukoval deník Daily Mail, ukazuje, že nejpopulárnější čas na milování je devět hodin ráno. A to ne v ledajaký den. Lidé se prý nejvíce milují v devět hodin v neděli. Výzkum provedla síť prodejen Superdrug. Na sexuální preference se zeptala 2000 lidí.

Hned po favorizované neděli vede sobota, což znamená, že si milostné hrátky spousta lidí nechává na víkend, kdy jsou odpočatí.

Klid a čas na intimnosti

„Nejsem vůbec překvapená, že nejvíce lidí se miluje právě o víkendu. Jsou totiž odpočatí a mají na svůj protějšek daleko více času než ve všední den,“ řekla k výzkumu sexuální expertka Alix Foxová.

V sobotu patří mezi nejoblíbenější čas doba oběda. V týdnu pak většina lidí na sex nemá vůbec chuť. Na vině může být především nízké libido vlivem stresu z práce anebo přílišná únava z náročnosti dne.

Úplně nejhůře z výzkumu vyšlo úterý v devět hodin ráno. To je podle dospělých lidí nejméně oblíbený den i čas na intimity.

Nejvíce se milujeme v létě

Výzkum obchodu s erotickými pomůckami a hračkami pro dospělé Lovehoney z roku 2014 naznačuje, že po sexu touží lidé nejvíce v létě. Studie také ukázala, že většina lidí dává přednost romantickému milování.

Nejvíce populární aktivitou před samotnými postelovými hrátkami je příjemná večeře ve dvou, také bylo často uváděno sledování televize, povídání si, ale také posezení na drinku či večírek s přáteli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám