Hlavní obsah

Prostřednictvím bilboardu hledá manžela

– SYDNEY

Čtyřicetiletá Helen Zou z Austrálie začala hledat životního partnera prostřednictvím bilboardu, na němž zveřejnila svou žádost o seznámení. Plakát o dvaceti metrech čtverečních byl vylepen na křižovatce v Sydney ve frekventované čtvrti Randwick.

Článek

Australanka čínského původu, která nikdy nebyla provdána, hledá muže, který by se stal jejím manželem a založil s ní trvalou a idylickou domácnost.

Helen Zou ve svém obřím inzerátu upřesnila nároky na případného partnera. Měl by být zdravý a pokud možno nekuřák i abstinent. Jeho věk by neměl překročit pětačtyřicítku.

Kromě toho by měl být svobodný. Nesmí mu chybět smysl pro humor a musí být dobře finančně zabezpečen. Dále by měl být vřelý a starostlivý.

Zájemci se hrnou

Zájemce vyzvala, aby neváhali a kontaktovali ji na emailové adrese, kterou na bilboardu zveřejnila. Odpovídat však mají jen muži, kteří přijdou s vážnými nabídkami.

Helen překvapuje, že mnozí lidé její inzerát považují za zvláštní či neobvyklý. Domnívá se, že když se mohou vylepovat reklamy například na různé nápoje, i její inzerát má na bilboardech své místo.

Zou se k tomuto kroku rozhodla poté, co zkrachoval její pětiletý vztah. Ani předešlá romantická dobrodružství neměla úspěch, napsal internetový server News. Podle ní je velmi těžké najít vhodného partnera.

Za pronajatou plochu zaplatila v přepočtu 125 tisíc korun. Bilboard bude stáhnut za čtyři týdny. Mnozí zájemci již na její inzerát odpověděli.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám