Hlavní obsah

Britkám nevadí sex s nadřízeným

LONDÝN

Mladé Britky sice vyznávají tradiční hodnoty, chtějí se usadit a mít rodinu, zároveň však mnohým z nich nevadí sex s nadřízenými. Zjistil to nový rozsáhlý průzkum nazvaný Výzkum žen 21. století ve Velké Británii.

Článek

Podle tohoto průzkumu, kterého se zúčastnilo na 5000 žen ve věku od 18 do 25 let, nedělá nemalé části mladých Britek potíže vyspat se s nadřízeným, aby si polepšily v práci. Jedna z deseti to již udělala a každá pátá je k tomu připravena.

Skoro všechny se ale domnívají, že "láska, náklonnost a objetí" jsou nejvýznamnějšími součástmi partnerského vztahu. Chtějí pevný vztah charakterizovaný náklonností. Nicméně jen 47 procent si myslí, že láska by měla sexu předcházet.

Jeden muž na celý život

Devět z deseti sní o svatbě v bílém a skoro sedm z deseti doufá, že se vdají dříve, než budou mít děti. Ve vztazích hledají stabilitu a skupinu blízkých přátel. Podle autorů průzkumu dnešní mladé britské ženy chtějí žít naplno, dokud jsou mladé.

Řada z nich vyrostla v neúplné rodině, a tak pro své děti chtějí stabilnější zázemí. "Věří v manželství a chtějí zůstat s jedním mužem celý život," komentovala to Ali Hallová z časopisu More, který průzkum objednal.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex mezi kolegy může firmě prospět

Světový výzkum sexuologů prokázal, že sex na pracovišti příznivě ovlivňuje pracovní nasazení zaměstnanců. Přestože na styk s kolegou je stále pohlíženo skrz...

Výběr článků

Načítám