Hlavní obsah

Chytrá matrace pomáhá odhalit nevěru

V souvislosti se stále se zvyšujícím počtem nevěrníků stoupá i počet rad a tipů, jak se takovým lidem, nebo spíše situacím, bránit. Španělé například přišli s chytrou matrací, která detekuje sebemenší podezřelý pohyb a to i tehdy, když nejste doma.

Chytrá matrace dokáže odhalit nevěruVideo: Durmet

 
Článek

Matrace Smarttress obsahují zvlášť zdokonalený technologický systém, který odhalí každou podezřelou činnost. Tak se v reálném čase můžete dozvědět, jestli vás partner nebo partnerka podvádí, napsal francouzský týdeník L´Express.

Pokud se chcete podívat, co se děje ve vaší ložnici, když nejste doma, můžete. Matrace, které vyvinula španělská firma Durmet, umožňují zjistit sebemenší aktivitu na vaší posteli. A proč přišli s takovým nápadem zrovna Španělé? Podle průzkumu jde totiž o nejvíc nevěrný národ v Evropě.

Díky 24 zabudovaným snímačům a zdokonalenému ultrazvukovému systému identifikují tyto matrace jakýkoli pohyb. Zjistí dokonce rychlost, intenzitu a počet pohybů za minutu. Vše registrují a analyzují. Jestliže systém vyhodnotí aktivitu jako podezřelou, zašle vám textovou zprávu, abyste byli okamžitě varováni.

Seznamky a nevěra 

Co vedlo firmu k tomuto vynálezu? Podle vyjádření fakt, že se zvyšuje počet mimomanželských vztahů, a to zejména kvůli stále většímu počtu internetových seznamek.

Matrace se zabudovaným ´špionážním´ systémem tak umožňuje mít přehled o tom, kdo spí ve vaší posteli, když zrovna nejste doma. Pokud se ovšem milenci rozhodnou oddávat nemravnému chování jinde než v posteli, pak máte bohužel smůlu.

Pokud byste i tak chtěli do matrace investovat, musíte si připravit bezmála 55 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám