Hlavní obsah

Polštář imitující partnera zvládne i ranní masáže

– TOKIO
Novinky, Korzo

Usínat v náručí krásného mladého muže si už může dopřát každá Japonka. Místní designéři totiž nabízejí polštáře, které dokonale imitují tělo mladého muže. Ten navíc každé ráno probudí svou partnerku vibrační masáží.

Článek

Svobodné ženy tak už nemusejí usínat v depresi, že jsou v posteli opuštěny, ty emancipovanější si svou nezávislost uchovají i přesto, že budou noc co noc usínat vedle krasavce.

Mluvčí společnosti vyrábějící takzvaného polštářového přítele tvrdí, že firma v současnosti nedokáže pokrýt poptávku.

"Ženy všech věkových skupin se hnaly do obchodů a polštáře nebyly brzy k dostání. Každá ho chce mít doma," prohlásil mluvčí.  

Místo vyzvánění vrní

Polštáře, které se zatím prodávají jen v Japonsku, ale brzy se mají objevit i v Evropě, se vyrábějí v několika velikostech a vždy s módním oblečením.

Jeden kus i s dvěma tričky v modré a růžové barvě přijde na více než osmnáct set korun. Přitom si žena může zvolit, zda bude peřím vycpaný svalovec po jejím boku usínat oděný nebo nahý. Všechny svrchní oděvy polštářového milence se dají také prát.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Postačila by vám polštářová imitace partnera nebo dáváte přednost živému originálu?

Navíc je v něm zabudován budík, který však neprobouzí zvoněním, ale jemným vrněním a vibrační masáží. To je podle prvních průzkumů trhu pro mnohé Japonky nejsilnějším motivem ke koupi polštáře.

Anketa

Postačila by vám polštářová imitace partnera nebo dáváte přednost živému originálu?
Pravý partner je nenahraditelný
61,6 %
Polštář je lepší, není třeba se o něj starat jako o muže
28,5 %
Nevím
9,9 %
Celkem hlasovalo 1116 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám