Hlavní obsah

Co po sexuální stránce potěší každého muže

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uspokojit partnera může být jednodušší, než si myslíte. Podle sexuologa Seana Jamesona stačí jen druhému naslouchat a nebát se učit novým věcem.

Foto: Profimedia.cz

Každý člověk je jedinečný a líbí se mu něco jiného.

Článek

1. Zaměřte se na jeho fantazie, touhy a fetiše

Každý člověk je jedinečný a líbí se mu něco jiného. To, co zabralo na jednoho partnera, nemusí vůbec zabrat na druhého. O to víc je důležité nebát se ptát, naslouchat a pozorovat.

Pokud chcete svého muže v posteli zcela uspokojit, pak nejsilnější věc, kterou můžete udělat, je zjistit všechny jeho fantazie, touhy a fetiše. Samotné plnění těchto tužeb obvykle není tak těžké, jako jejich zjišťování.

Málokterý muž dokáže být k ženě hned od počátku otevřený, dost často se o detailech zdráhá mluvit, v domnění, aby ji hned na začátku nevystrašil a spíše od sebe neodehnal. Je tedy čistě na ženě samotné, jak moc dokáže u muže vzbuzovat důvěru, aby se jí svěřil.

Jedním způsobem, jak toho žena může dosáhnout, je svěřit se mu samotná. Být tou první, kdo se otevře a na oplátku chtít to samé po milenci. Dalším způsobem je říct, že s ním chce vyzkoušet něco neobvyklého a zeptat se ho, zda by neměl nějaký nápad ... Případně sama zmiňovat jednotlivé věci a čekat na reakce.

2. Naučte se mluvit sprostě

Muži sice předně oceňují vizuální stránku, ale chcete-li sexuální akt přivést do opravdových výšin, nezapomínejte ani na hlas. Steny, ale i sprostá slova dokážou mnoho. Mluvit na milence hruběji, nebo dokonce sprostě ale není vůbec jednoduché. Mnohé ženy se tomu musí učit. Nicméně výsledek za to určitě stojí.

Při učení je dobré začít úplně tím nejzákladnějším a tím je sténání. Hlasitý sten je pro muže alarmem, který jej upozorní, že je daná věc ženě příjemná a že se třeba blíží i její vyvrcholení, což na muže působí doslova magicky.

Postupně pak žena může začít používat jednoduchá slova ve stylu -  „ano”, „to je ono”, „ano, to chci”. Z těchto jednoduchých slov je už jen krůček k tomu, abyste přikročily k smyslným vulgaritám.

3. Naučte se některou z úžasných sexuálních pozic

Často opakované věci ztrácí na atraktivitě. A to platí i pro milování. I když během oblíbené pozice dosahujete oba svého vyvrcholení, jakmile se vše neustále opakuje, stává se z toho rutina. Hledejte tedy neustále nové možnosti, jak se navzájem potěšit a milování jako takové ozvláštnit.

4. Orální sex

Muži orální sex opravdu milují. Mohou se při něm maximálně uvolnit a popustit uzdu své fantazii. Neexistuje ale univerzální technika, která by byla příjemná všem, proto i k tomuto aktu musí žena přistupovat individuálně.

Někteří muži dávají přednost jemnému laskání jazykem, jiní intenzivním pohybům za pomoci tlaku zubů či ruky. Pokud spolu milenci dokážou otevřeně mluvit, je vše o dost jednodušší. Jinak se musí spolehnout na svou intuici a pozorovací dovednosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám