Hlavní obsah

Co si muži přejí vědět o ženách

Novinky, ema

Někteří muži by udělali cokoliv pro to, aby se dozvěděli, co se odehrává v ženské hlavě. Jiní si stěžují, že je pro ně svět žen neprobádaným územím, a i když se sebevíc snaží, zůstává jim velmi vzdálený. Jenomže to je v některých případech právě to, proč jsou muži ženami tak fascinováni.

Foto: Profimedia.cz

Některé způsoby ženského myšlení i jednání jsou pro mnoho mužů záhadou.

Článek

Ženy dávají mužům najevo své touhy pomocí téměř nenápadných znamení. Ovšem ne všichni muži jsou schopni je přečíst a interpretovat je.

Spíše následují svou intuici, protože ve většině případů je svět mužů založený na logice, než emočním jednání. I tak je několik věcí, které mužům stále nejdou na rozum. Jejich seznam vytvořil wmnlife.com.

Proč ženy milují padouchy

Muži si často myslí, že ženy dávají před hodným mužem přednost drsnému chlapákovi. Věří, že ženy si raději vyberou agresivního jedince, než někoho, kdo jim nabízí láskyplnou a romantickou náruč. Ve skutečnosti tomu tak ale není.

Mnoho žen by před takovými typy dalo přednost galantnímu muži. Přejí si někoho sebevědomého a důvěryhodného. Muži často zaměňují sebevědomí s arogancí. Stateční a odvážní muži jsou dalšími, kteří ženy přitahují. Čemu se ale rozhodně vyhýbají, jsou muži, kteří mají tendence druhé využívat.

Kdy se začít sbližovat

Někteří muži by při sbližování se s ženou nejraději použili návod. Je pro ně příliš obtížné pochopit a přečíst signály, které k nim ženské tělo vysílá. A není divu. Mnohdy jsou téměř k nerozšifrování, ačkoliv jsou ženy přesvědčeny, že neexistuje nic nad slunce jasnějšího.

Ženy ve fázi seznamování muže testují, což dělá muže spíše zmatenější. Chtějí vědět, jestli je jejich protějšek dostatečně statečný, zatímco muži se bojí, že jsou pro ženy nežádoucí. Žádný muž nechce vyvolat dojem, že se nedokáže postarat. Cílem této hry je udržovat muže v napětí a sledovat, jak dlouho hru vydrží, a užívat si jejich přízně a snahy.

Hra na kočku a myš

Muži nechápou, proč si ženy jednu dobu hrají na nedostupné a jindy jsou zase otevřené úplně všemu. Ženy to dělají ze dvou důvodů. Jeden je, že se nemohou tak úplně rozhodnout, jestli je pro ně muž žádoucí, nebo ne.

A druhý, že chtějí jednoduše muže podráždit a zajistit si tak jeho pozornost. Tato forma „hry“ je ale v každém případě velmi nečestná a nefér vůči opačnému pohlaví. V některých případech navíc i naprostá ztráta času, která může mít za následek zlomené srdce.

Přátelská zóna

Být atraktivní nestačí, některé ženy požadují víc. Hledají romantiku, ale zároveň i chemii, která ve vztahu bude fungovat. Takže to, že je muž hezký, a ví, že si tím získal ženinu pozornost, ještě neznamená pozvánku do její ložnice.

Ženy se rády obklopují krásnými muži, a tak, pokud shledají muže milým, ale nežádoucím pro partnerský vztah, je dost pravděpodobné, že mu nabídnou alespoň přátelství.

Co mají rády v posteli

Na to se nikdy nedá souhrnně odpovědět. Pravda je ale taková, že se lidé o podobných věcech málokdy baví, neví zcela jistě, co se druhému líbí, jen si to myslí. A pak vzniká propast.

Některé ženy vyhledávají přitažlivé muže, kteří jsou, co se týče milování, drsní, až suroví. Jiné si potrpí na romantiku a něžnost. Jediné, co se v takovém případě dá dělat, je mluvit. O svých potřebách, touhách i očekávání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám