Hlavní obsah

Selfie jako zrcadlo naší osobnosti aneb Co na web nepatří

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotograficky zaznamenat svůj nový účes, stylovou manikúru, nový outfit, osobní zážitek, své povedené kuchařské umění, ale i povedený design v bytě je dnes vcelku běžná záležitost. Sdílením těchto fotografií tak světu ukazujeme, jak moc dobře se máme, jak se cítíme, a od druhých očekáváme když ne obdiv a chválu, pak alespoň účast.

Foto: Profimedia.cz

Sexy fotografie mohou vypovídat o nízkém sebevědomí.

Článek

Není ale selfie jako selfie. Podle odborníků z Yourtango.com existuje celá řada fotografií, které víc než obdiv sklidí pochybnosti o duševním zdraví vystavovatele.

Sexy pózy

Je jedno, zda je na fotografii váš smyslný pohled, dokonalý dekolt, sexy tělo či póza. Pokud tyto fotografie vystavíte na sociální sítě, pak je to jen známka toho, že máte problém samy se sebou. Vaše sebevědomí rozhodně není tak silné, jak si myslíte. Uveřejněné sexy fotografie na většinu lidí působí skutečně zoufale. A je úplně jedno, zda vám to sluší a fotky jsou povedené. Pokud se tím nehodláte živit, měly by zůstat jen ve vaší a partnerově intimní zóně.

Selfie z tréninku

Je úžasné, že se hýbete a děláte maximum pro své zdraví. Ale je nutné neustále ukazovat světu, jak jste na každém svém tréninku zpocení a ve formě? Samozřejmě můžete ostatní motivovat, aby se sebou též začali něco dělat, ale časem vaše fotografie začnou ztrácet i tento podtext.

Záchodové selfie

Záchod, ale i koupelna jsou místa, kde by soukromí mělo být samozřejmostí, a odhalovat zážitky z těchto míst je věc, která má do obdivu daleko. Člověka v ten okamžik jen napadá, co přijde dalšího?

Selfie při řízení auta

Pro někoho možná adrenalin, jenže každá sranda končí v okamžiku, kdy může být významně ohrožena bezpečnost ostatních. Opravdu se bez selfie za volantem neobejdete?

Nemocniční selfie

Všem je určitě líto, že máte zdravotní problémy a musíte trávit čas v nemocnici, ale proč se u toho ještě fotit? Samozřejmě pokud je to v rámci charity či potřebné pomoci, je to jiné, ale jinak to na web nepatří. Ne všichni zvládnou pohledy na vaše sešité břicho, stejně jako dren vykukující z rány. Chcete-li politovat, volte raději psanou či alespoň méně veřejnou formu.

Selfie před a po sexu

Dokazovat světu, že máte se svým partnerem sex, a jistě skvělý sex, může na ostatní působit úplně stejně, jako když se vyfotíte při akci s pornohercem. O lásce jako takové to vůbec nic nevypovídá.

Pohřební selfie

Na pohřeb chodí všichni, kteří zemřelému či pozůstalým chtějí vyjádřit svou lítost a úctu. Fotit se v tomto okamžiku je nejen nemístné, ale i neuctivé. Postrádá to jak vtip, tak důstojnost.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám