Hlavní obsah

Zaručené triky, které nažhaví každého muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete svého partnera vyprovokovat k okamžité akci? Pak zvolte jeden ze zaručených triků, které téměř ve většině případů zabírají. Stačí jen pár osvědčených jednoduchých kroků a vášeň bude možné krájet.

Foto: Profimedia.cz

Překvapte partnera večeří servírovanou ve spodním prádle.

Článek

Jak rychle navnadit svého partnera? Pošlete mu sms s tím, že máte problém. Pokud se na něj bude dotazovat, odpovězte mu, že jste si nějakým nedopatřením zapomněla ráno obléct spodní prádlo. Tento scénář je nejvhodnější v případě, kdy jste domluveni, že vás vyzvedne v práci nebo se v létě chystáte na večeři. Ideálním obdobím pro tento druh sexuálního nažhavení je léto.

Zkuste červenou rtěnku

Ženě s rudými rty odolá málokterý muž. Ústa namalovaná šarlatovou barvou vzbuzují v mužích vášeň a smysl pro erotiku. Rty se tak dostanou do centra mužské pozornosti a dotyčný pak sní o místech, kde by je rád na svém těle ucítil, píše sofeminine.com.

Muži milují spodní prádlo minimálně stejně tak jako ženy. A když je ještě něčím neobyčejné, pak máte vyhráno. Pokud máte chuť na spontánní sex, vyměňte běžné spodní prádlo za něco originálnějšího, co partnera nažhaví.

Překvapte ho skvělou večeří, kvalitním vínem a jako dezert předveďte dráždivou krajku na nahém těle. Pokud set doplníte podvazky, budete zaručeně slavit úspěch.

Překvapte něčím novým

Chodí z práce pozdě a vy doma sedíte a přemýšlíte, jak si ho jen trochu užít? Pokud máte náladu, navnaďte ho ještě předtím, než vůbec dorazí domů. Pomůže textová zpráva a pro ty odvážnější třeba MMS.

Dávejte si ale pozor na to, zda partner není zrovna na jednání, taková zpráva by mohla na telefonu položeném na stole vyvolat malé pozdvižení. Pošlete MMS v prádle nebo sexy šatech či outfitu a připojte sexy vzkaz. Vyvarujte se ale nahých fotografií.

Mluvte. Ne o běžném dni v práci, ale o tom, co byste se svým partnerem ráda dělala. Nebojte se jen tak mezi řečí nebo při filmu pronést to, co se vám líbí, když děláte v posteli. Překvapte jej při sexu a pochvalte ho, jak to s vámi umí.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám