Hlavní obsah

Jak ve vztahu oživit vášeň a sexuální chtíč

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nudíte se a potřebujete do ložnice dostat ztracenou vášeň a probudit chtíč? Pokud ve vztahu nemáte problém s komunikací a jste naladěni na stejnou vlnu, pak stačí třeba jen malé rozptýlení.

Foto: Profimedia.cz

Svůdné prádlo je nejjednodušším a relativně i nejlevnějším prostředkem k navození vášně ve vztahu.

Článek

Postupem času se začne spousta párů v dlouhodobém vztahu nudit a začíná hledat inspiraci, jak svůj sexuální život lehce okořenit. Možná za to může narození dítěte, nová práce či pracovní povýšení anebo přehodnocení priorit.

Vztah se tak může dostat do stereotypu a do ložnice se místo vášně a erotiky vloudí komfort a pohodlí, což jsou dva zaručení zabijáci milostného spojení.

Sex se odehrává méně často, někdy o víkendu, nebo se o něm vůbec nemluví. Tichá separace a nevědomost mohou ale v tomto případě způsobit problémy nejen ve vztahu, ale i co se týče sebevědomí toho jedince z páru, který nedostatečné milostné sblížení prožívá hůře.

Jak znovu oživit chtíč

Na yourtango.com popisuje vztahový expert Charles J. Orlando způsoby, jak do vztahu vnést opět romantiku a vášeň.

„Po pravděc spodní prádlo je nejlevnější způsob, jak znovu oživit romantiku v ložnici, a to jak pro muže, tak i pro ženy,“ říká Orlando a dodává, že ženy se díky svůdnému sexy prádlu budou cítit i více žádoucí. Navíc svým vzezřením už jen vizuálně svedou muže, což je přesně to, co ve vztahu chybí a je potřeba neprodleně obnovit.

Ať už jsou to dráždivé podprsenky, tanga, roztomilé, ale erotické oblečky, nebo jiné pomůcky, pomocí spodního prádla lze vyjádřit mnoho. Každopádně pro muže je tento způsob milostných hrátek vždy velmi žádoucí, píše Orlando.

Tvrdí, že v muži tím lze vyvolat pocit, že pro něj partnerka udělala něco speciálního, co mu lichotí, tudíž je pak samozřejmostí, že na takový podnět bude i podobně reagovat. Se všemi radostmi i strastmi, které s sebou přináší každodenní život, je doopravdy výzvou uchovat ve vztahu romantiku, tudíž něco sexy a dráždivého je velmi vítaným přírůstkem v každé ložnici.

Mluvte o svých potřebách

Spodní prádlo je ovšem jen jednou částí partnerského sexu. Pokud dostanete od partnera či partnerky dárek, který se vám nebude zamlouvat, je potřeba o tom mluvit. Je totiž důležité znát partnerovy pocity a potřeby, i co se pomůcek v ložnici týče.

Ne vždy je ale jednoduché tyto požadavky sladit. Ovšem bez komunikace, která je klíčem k řešení, se to nikdy neobejde. Řešením, které navrhuje Orlando, může být například společný nákup.

Vztahový expert dále mužům doporučuje, aby místo květiny či čokolády, po které se tak akorát tloustne, jednou za čas donesli právě nějaký pěkný kousek spodního prádla, s jehož výběrem ochotně pomůže každá prodavačka v obchodě, kam bezradný muž zavítá.

A dámy by i tehdy, kdy jsou zrovna bez partnera, měly zamířit na nákupy spodního prádla a pořídit si něco sexy a provokativního. Ne kvůli tomu, aby to mohly někomu ukázat, spíše z důvodu, že je prokázáno, že ženy, které na sobě mají vzrušující spodní prádlo, i schované pod oblečením, vyzařují více sebedůvěry a hlavně se cítí přitažlivější.

„To, že žena nemá partnera, neznamená, že by si nemohla pořídit luxusní set s krajkami,“ uzavírá Orlando.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám