Hlavní obsah

Proč úspěšní a bohatí muži preferují výrazně mladší ženy

Novinky, das

Stejně jako ženy si i muži stárnutí neradi přiznávají. A zatímco ženy se často vrhají pod ruce plastických chirurgů, muži se obklopují výrazně mladšími partnerkami. A čím jsou muži úspěšnější a bohatší, tím to dělají častěji a okázaleji. Protože si to jednoduše mohou dovolit.

Foto: Profimedia.cz

Ženy nepřitahuje mládí, ale důvěra a moc.

Článek

„Ženy nepřitahuje mládí, ale důvěra a moc. Tudíž když je dívka krásná a ve dvaceti či třiceti potká padesátiletého muže, kterému leží svět u nohou a k tomu ještě je k ní pozorný, neodolá mu. V ten okamžik jde věk naprosto stranou,“ vysvětluje Marina Maugulisová z New York Socials.

A u mužů je to podobné. Jim je absolutně jedno, zda je tyto mladé dívky skutečně milují, či je jen využívají. Ze všeho nejdůležitější je, zda jsou tyto ženy krásné, inteligentní, plné energie a optimismu a nikdy si na nic nestěžují, ani že jsou unavené z práce, z péče o děti, z úklidu bytu či přípravy večeře.

Muži jednoduše preferují ženy, které budou divoké a vášnivé milenky, kdykoliv se vrátí partner z práce domů. Které neopovrhnou sexem na kuchyňské lince, v koupelně na zemi či kdekoliv jinde než v posteli.

„Samozřejmě toto všechno zvládnou i mnohé čtyřicátnice, jenže jejich nevýhodou je nejen tělesná schránka, ale také naprosto odlišné myšlení a bezprostřednost,“ dodává Marina Maugulisová.

Myslet si tedy, že skuteční gentlemani chtějí vedle sebe ženy sobě rovné, je naprostý nesmysl. U úspěšných a bohatých mužů jednoznačně vedou mladé, ‚živé‘ ženy, které jsou nejen skvělé v posteli, ale také je patřičně reprezentují v jejich vyšší společnosti.

Co mají tedy dělat ženy po čtyřicítce, když chtějí najít kvalitního partnera? 

1. Najít si profesionálního dohazovače.

2. Připojit se do nějaké zájmové skupiny na sociálních sítích, kde se pohybují také muži.

3. Občas vyrazit s kamarádkou na večeři, do kina, za zábavou. Sedět doma a jen se trápit a stěžovat si je cesta do pekel.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

4. Starat se o svou vizáž, cvičit, chodit na procházky, cestovat, ale i relaxovat. Naučit se mít sebe samu ráda.

Reklama

Související témata:

Související články

Povolání a jeho vliv na milostný život

Může mít zaměstnání vliv na náš sexuální a partnerský život? Nová seznamovací aplikace Clover potvrdila, že ano. Ve studii zkoumala na třiatřicet tisíc...

Rozvod jako nejlepší vánoční dárek

Pokud se člověk dlouhodobě trápí a je jedno zda za to může nevěra jednoho z partnerů či nejrůznější neshody, násilí, případně vyhaslé city, vždy je lepší najít...

Výběr článků

Načítám