Hlavní obsah

Postelová mluva, kterou muži milují a ženy postrádají

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uspokojivý sex má vliv nejen na kvalitu partnerského vztahu, ale i fyzické a duševní zdraví partnerů. Bohužel ne všichni milenci k sobě dokážou být v sexu upřímní a říct si otevřeně, co se jim na milování s druhým líbí, ale i co při něm postrádají. Jednou z takových věcí je i sprostá mluva v posteli.

Foto: Profimedia.cz

Sexuálním vulgárnostem muži těžko odolávají.

Článek

Přestože většina mužů tyto postelové vulgárnosti zbožňuje, ženy se jim brání. Nejsou jim přirozené a tzv. jim nejdou přes pusu. Podle vědců si tím ale velmi škodí. Je jasně dokázáno, že mysl je tou největší erotogenní zónou, a pokud s tímto faktem umí žena pracovat, může muže přivést do opravdových výšin.

Z tohoto zjištění vycházela i autorka Jazyka touhy Felicity Keithová, která na základě vlastních zkušeností vytvořila sbírku rad, jak by ženy měly v posteli se svými muži mluvit a celkově zapracovat na tom, aby se muž ve vztahu s nimi cítil jako pán tvorstva.

Jedná se o sbírku 33 sexuálních tipů, které ženám umožní naplno pracovat se sexuální energií muže. Techniky jako „porno nástroj” prý dokážou partnera dostat od počítače k ženě zpět do postele, „zrcadlo” zas naučí ženy využívat nejrůznějších vodítek, která jim pomohou v posteli dosáhnout svého apod.

Sexuální vulgárnosti mohou vylepšit intimní život

Milování se tak stává mnohem náruživější, otevřenější a uspokojující pro oba partnery. Zprvu to může být pro ženy těžké řídit se všemi těmi radami, ale časem si vše sedne. Čím více budou ženy jistější a sebevědomější, tím budou uvolněnější a přirozenější. Milování s nimi pak bude pro muže mnohem atraktivnější a dokonalejší.

Sexuální vulgárnosti tedy mohou ženu naučit poznávat své vlastní touhy, zlepšit intimní život a vytvořit si tak silnější a emocionálnější pouto se svým mužem. Je to i velmi účinný způsob, jak u muže vypěstovat závislost na ženě a minimalizovat tak u něj důvod k hledání uspokojení u jiné.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám