Hlavní obsah

Žádoucí mužské vlastnosti, které ženu okouzlí

Novinky, bok

Snad každá žena při hledání partnera pátrá u toho pravého po vlastnostech, které by měl podle ní mít. Některé jsou důležité, jiné naopak poměrně nepodstatné. Pro větší úspěch u žen by muži měli splňovat alespoň některé z požadavků.

Foto: Profimedia.cz

I ženy touží najít u svého vyvoleného některé z vlastností, které jsou podle nich důležité.

Článek

Je jasné, že čím více požadavků z ženského „seznamu” bude muž splňovat, tím větší šanci bude mít při seznamování. I když se nedá jednoznačně sestavit přehled vlastností, které oslní spolehlivě každou ženu, dá se vysledovat alespoň něco.

Server Askmen sestavil seznam žádoucích mužských vlastností, kterými by měl pokud možno oplývat každý muž.

Vášeň

Vášeň a přitažlivost jsou podstatné především v počátku vztahu. I když není vášeň samotná až tolik podstatná, když chybí zcela, může to být i důvodem k rozpadu vztahu.

„Řada žen si stěžuje, že současní muži jsou málo iniciativní a vášniví. Je podle nich velmi sexy, pokud muži plánují romantický večer a jsou iniciativní nejen v posteli,” uvedla vztahová odbornice Andrea Syrtashová.

Také dodává, že iniciativa by měla být u mužů patrná i co se týče například pochopení ženiných zálib nebo koníčků, nejen v sexu.

Sebedůvěra

Důležitým bodem pro dobrý vztah je mužova sebedůvěra. Jedině ten muž, který si je jistý sám sebou, dokáže navodit takovou atmosféru, ve které se bude i žena cítit bezpečně a chráněná.

O tom, zda takový muž je, dokáže napovědět i způsob, jakým vystupuje ve společnosti a jak se chová k ostatním. Sebevědomý muž také zvládne s přehledem situace, které mu nejsou zrovna po chuti.

Věrnost 

Málokdo jde do trvalejšího vztahu s tím, že by chtěl být podváděn. Věrnost je tak jednou z hlavních vlastností, které by měl muž splňovat. A dokazovat to ženě, pokud možno, co nejčastěji.

Spolehlivost 

Navázat vztah se ženou nebývá pro mnohé muže problémem. Horší je to ale s dotažením různých povinností či slibů až do konce. Ženy jednoduše touží po partnerovi, který dostojí svému slovu. A je jedno, zda jde o společnou večeři, víkend nebo něco závažnějšího.

Tajnůstkář

Lákadlem na počátku nejednoho vztahu je pro ženy i poznání, že vlastně svého partnera tolik neznají a teprve ho poznávat začnou. Být tak trošku tajnůstkářský, třeba i po několika letech, nemusí být na škodu.

Nejde ovšem o to, tajit zásadní věci, ale takové nečekané překvapení v podobě romantického víkendu nebo zajímavého dárku mimo narozeniny nebo Vánoce určitě potěší.

Velkorysost 

Podle vyjádření serveru existují dva druhy velkorysosti a oběma by měli muži oplývat. Jeden se týká majetku – umět se podělit dárky či penězi s těmi, kteří to potřebují. Druhý pak času – umět si najít chvíli a strávit ji s těmi, kteří opravdu potřebují pomoc rodiny či přátel. To je vlastnost, která je pro vztah rozhodně přínosem.

Laskavost 

Laskavost je jednou z žádaných vlastností, kterou bohužel ne všichni muži oplývají. Řada mužů to vysvětluje tím, že drsní chlapi a tvrďáci jsou v životě úspěšnější než „milí” kluci.

„Nevěřte tomu, že milí kluci to nikam nedotáhnou. Laskavost u mužů je většinou žen zařazena mezi nejvíce sexy vlastnosti, které může opačné pohlaví mít. Muž, který je laskavý k partnerce i k ostatním lidem, umí pomáhat, to je trefa do černého,” potvrzuje s úsměvem vztahová expertka.

Smysl pro humor 

Ženy jednoduše milují muže, kteří je umí rozesmát. A to i ve vážnějších okamžicích. Schopnost pobavit, ale umět si i dělat legraci sám ze sebe je velkým přínosem.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám