Hlavní obsah

Proč komplikované ženy přitahují ty nejlepší muže

Novinky, das

Nekomplikovanost, jednoduchost až dokonalost může být předností, ale i nevýhodou, zvláště ve vztazích. Příliš snadný cíl totiž velmi záhy ztrácí na atraktivitě. Muži chtějí být dobyvateli a ochránci a čím víc je pro ně žena čitelná, tím méně je baví. Potřebují být těmi, které ženy odčarují, pomohou jim se najít a pomohou jim vyřešit jejich nejistoty.

Foto: Profimedia.cz

Komplikovanou ženu totiž nezaujme kdekdo.

Článek

Čím je tedy žena komplikovanější, tím je zajímavější. A pokud se muži podaří takovou ženu získat, bývá to známka jeho kvalit.

Komplikovanou ženu totiž nezaujme kdekdo. Obvykle si hned od začátku dotyčného testuje a jak už to tak bývá, jejím testem neprojde hned tak někdo. Podle kouče Grahama Whita za to může evoluce. Komplikovanost v podstatě představuje jen pózu silné osobnosti, při níž žena od sebe odhání slabší jedince, kam ale spadají i jedinci s přemírou testosteronu. Ženy touží být především obdivovány a oceňovány a zároveň chráněny, vše ostatní jde stranou.

„Moudrá žena tak čeká na muže, který projde všemi jejími testy, a to s naprostou přirozeností, aniž poruší své standardy. Žena tak dokáže odlišit, který muž prostě takový je a který si jen na pana skvělého hraje," vysvětluje Graham White.

"To, že dotyčný neprojde testem, ale nutně neznamená, že se jedná o špatného muže. Ve skutečnosti jen nemusí být dostatečně vyzrálý," dodává.

Komplikovanou ženu tak obvykle zaujme jen hotový muž a to je v mnoha ohledech to nejdůležitější, co činí muže atraktivními.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám