Hlavní obsah

Nejčastější chyby, kterými muži spolehlivě ženy odradí

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Důležitou součástí vztahů je vedle lásky také vášeň. Stejně jako rychle vzplane, ale dokáže rychle povadnout. Není tak rozhodně automatické, když se dostane muž s partnerkou do správné nálady, že už ji nic nepokazí. Ba naopak, někdy stačí málo k tomu, aby partnerka z načatého společného večera rychle vycouvala.

Foto: Profimedia.cz

Na jedné straně pomáhají v komunikaci, na druhé straně ji ničí. Mobilní telefony mohou být přítelem i tím, kdo ničí vztah už v jeho počátku.

Článek

O ženách se všeobecně říká mnohé – že jsou náladové, rády si s muži zahrávají, často mění názory atd. V nemalém počtu případů to tak i skutečně bývá, ale někdy se jednoduše stane, že i při krásně načatém večeru, který slibuje nejen pouhou romantiku, najednou žena změní názor, a to velmi rychle.

Důvod může mít jakýkoli, ale většinou to není jen náhlým výmyslem. Naopak často je spouštěčem reakce chyba na straně muže, ať už vědomá, nebo nevědomá.

Přehled nejčastějších přešlapů, kvůli kterým jsou ženy ochotny okamžitě ukončit jakékoli pokračování i toho nejslibnějšího romantického večera či rande, přinesl server Askmen.

Špatná hudba 

Nálada slibuje krásný společný večer, čeká vás soukromá večeře, romantika a možná i něco víc. To všechno se dá ale rychle zkazit například jen výběrem špatné hudby.

Ta má velmi výraznou roli i ve chvílích, kdy ji naplno nevnímáme. Stejně jako může navodit skvělou atmosféru, může ji i velmi rychle zničit. Pokud tedy volíte hudbu jako podkres sami, zkuste se pánové krotit ve svých fantaziích a nevolit nic se sexuální tematikou či frázemi, které by přímo nebo nepřímo ukazovaly na to, co máte v úmyslu.

Stejně tak prý není vhodné volit výrazné dívčí či chlapecké kapely a jejich přeslazené romantické písně.

Telefon jako rušivý element 

Telefon si s sebou bereme všude, kam jen to jde, tedy často i na rande. Ať už ale schůzka probíhá kdekoli, platí, že při této příležitosti by měl zůstat tento chytrý společník nejlépe vypnutý.

Když už máte potřebu nechávat telefon zapnutý, vyvarujte se volání někomu jinému, ale také odpovídání na příchozí hovory. I takové chování totiž může ženy velmi rychle odradit.

Nevynucujte, neproste 

Muži i ženy se při navazování nového vztahu těší na to, až přijde čas na první sex. Zatímco ale mnohé ženy bývají v tomto ohledu opatrné a raději chvíli vyčkávají, někteří pánové se naopak nemohou dočkat.

Není tak ničím výjimečným, že po společném krásném večeru, kdy by se mohlo zdát, že na něj přijde řada, se nakonec nic nestane a žena bude odcházet domů s pocitem krásně stráveného večera.

Stane-li se tak, může to být pro nejednoho muže vyhlídka na další nekonečné čekání, rozhodně by ale žádný neměl o sex prosit či doslova žadonit. Pokud i to nejlepší svádění neskončí očekávaným milováním, prosbami se ho nedočkáte určitě. Spíše tak může žena nabýt dojmu, že sex je to jediné, o co muži ve skutečnosti jde.

„Vražedný” polibek

Především v počátcích vztahu je líbání jeho nedílnou součástí. Nikdo se ale nerodí jako odborník na líbání. Při snaze nebýt málo akční tak někteří muži raději dělají vše proto, aby vypadali jako borci. Při polibku se na ženu doslova vrhnou a z romantického líbání se může stát pohroma.

Když se tak stane, je to velmi špatná vyhlídka na cokoli dalšího.

Nevhodná konverzace či připomínky

Na samém začátku je konverzace tím hlavním, jak jeden druhého poznáváme. Důležitou součástí vztahu ale zůstává stále. A rozhodně pro ni platí, že méně je někdy více. Je krásné slýchat z úst muže lichotky, už tak krásné ale není slýchat například neustálé dotazy, zda se líbí ženě to či ono, i když někdy to není na škodu.

Jedinou vhodnou radou je řídit se instinktem a být přirozený. Nevíte co říct? Tak mlčte a dokažte jinak, co k partnerce cítíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám