Hlavní obsah

Tajné signály napoví, jaký bude muž milenec

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy je gesto jednoduše jen gesto. Jindy se ale za prvotním významem může skrývat ještě něco dalšího. Někdy je to třeba povahová vlastnost, kterou člověk nechtěně odhalí, jindy například aktivita v rámci sexu.

Foto: Profimedia.cz

Každá žena touží po partnerovi, s kterým by se shodla i po sexuální stránce.

Článek

Při hledání nového partnera si ženy vybírají podle nároků, které mají. Některé dbají více na vzhled, jiné naopak na duševno, všechny ale v podstatě doufají, že jejich vyvolený bude také dobrý v posteli. Tyto „kvality” se bohužel dopředu zjistit nedají, a tak je třeba jen doufat a věřit, že se i po sexuální stránce oba shodnou.

Nedávno se ale objevila studie, která naznačila, že i sexuální potenciál se dá u mužů trochu zjistit předem. A to například podle nepatrných gest, která dělají, či automatických úkonů nebo zvyků, kterých se drží.

Autorka studie, Tracey Coxová, tvrdí, že i ta sebemenší gesta či zvyky dávají tušit, jaký bude muž právě v posteli (výzkum byl zaměřen specificky na muže). Ženy tak prý mohou už na počátku vztahu zjistit, zda bude muž spíše váhavý, vášnivý nebo tak trochu lenoch.

Přinášíme některá z uvedených zjištění, jak je uveřejnil server Dailymail.

Kouše si nehty 

Kousání nehtů není zrovna něčím, čím by se muži chlubili. Mnozí se to snaží všemožně maskovat, ale většinou si toho okolí přesto všimne. I tak má ale tato neblahá činnost alespoň jedno pozitivum.

Z psychologického hlediska znamená, že muž, který si kouše nehty, zachází často do extrémů a posunuje stanovené hranice, a to prý platí i o vášni. Nemusí to být zrovna krasavec, ale rozhodně to bude dobrý milenec.

Gestikulace

Je váš potenciální partner typem muže, který při vyprávění široce gestikuluje rukama a vše musí názorně předvést? Nejspíš takový bude i v posteli. Tedy nápaditý a tvůrčí.

Ohebnost palců na rukou 

Něco málo o sexualitě muže se dá vyčíst i z jeho prstů na rukou, respektive palců. Už ve starověké Číně se věřilo, že čím ohebnější palce, tím náruživější milenec muž je.

I velikost samotného palce něco napoví. Dlouhý a mohutnější palec prý značí velké množství sexuální energie, jeho nositel navíc rád přebírá kontrolu nad věcí. Majitel kratšího palce, usazeného níže na ruce, pak v sexu rád sází na originalitu a je odvážný.

Specifický rukopis 

Odborníci na styl a úpravu písma vám řeknou, že z rukopisu jde vyčíst spousta věcí. Dokonce i to, jak jste na tom se sexem. Například lidé, kteří ve svém písmu často dělají různé kličky, jako například u tvrdého y, nebo elegantně vypisují obloučky u b a l, jsou prý většinou jedinci s vysokým libidem a bujnou fantazií.

Vzpřímený postoj

Zatímco někdo se neustále hrbí, jiného člověka už z dálky poznáte, že za jakékoli situace stojí zpříma. Takový muž je většinou sebevědomý a velmi snaživý, a to i v posteli.

Umí se zasmát sám sobě

Pokud žena už na počátku vztahu zjistí, že muž nejenže otevřeně hovoří o sexu, ale nebojí se ani dělat si v této oblasti legraci sám ze sebe, pak může mít jistotu, že takový muž bere sex a milování svědomitě a nejedná se o žádného sebestředného jedince.

Více jazyků, lepší milenec

Říká se „Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem”. A spolehlivým milencem, dalo by se dodat. Jak totiž tvrdí odborníci, množství jazyků, kterými muž mluví, jasně vyjadřuje jeho snaživost a ochotu jít si za svým cílem. A to se týká i vztahu.

Zuřivec za volantem 

Součástí moderního života jsou automobily. Jezdíme v nich téměř každý den, přepravují nás na různá místa. Někdy v nich trávíme delší dobu, a ne vždy to někteří jedinci nesou s rozvahou. Stačí oprava na silnici nebo nehoda a někteří řidiči se mění v zuřivce, kteří nadávají na vše a všechny.

Takoví pánové o sobě prozrazují mnohé, a většinou nic moc pozitivního. Jako milenci, stejně jako řidiči, se snaží dostat většinou rychle do cíle. Jsou sice náruživí milenci, ale hnaní chtíčem, a to převážně svým vlastním.

Pozor ale také na řidiče „šneky”, kteří se naopak po silnici téměř plouží. Podobné tempo jim bude vyhovovat i v posteli.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak povzbudit sexuální apetit

Sexuální prožitky a intimnosti sdílené s partnerem patří do každého vztahu. Na jeho začátku jen málokoho napadne, že jednou možná přijde chvíle, kdy jednoduše...

Výběr článků

Načítám