Hlavní obsah

Téměř polovina mužů dá během mistrovství přednost fotbalu před sexem

Novinky, bok

Mistrovství světa ve fotbale začalo, což mnohé muže všude po světě upoutá na nějakou dobu k televizním obrazovkám. Pokud jejich partnerky nesdílejí se svými protějšky stejné nadšení, mají na několik týdnů smůlu a s partnery si příliš legrace neužijí. Podobné je to i se sexem. Skoro polovina pánů ho totiž bez problémů oželí - fotbal je prostě přednější.

Foto: Profimedia.cz

Mistrovství světa ve fotbale mění na čas v mnoha vztazích stanovené priority. Nejdřív sledování zápasů, milování až posléze.

Článek

Fotbal je všeobecně mezi muži všude po světě jedním z nejoblíbenějších sportů vůbec. Když se tak začne konat nějaké významnější klání, je téměř jisté, jaké bude mít řada pánů priority. A mistrovství světa ve fotbale, které právě probíhá v Brazílii, je více než důležité.

V rámci „fotbalové” studie, kterou těsně před začátkem mistrovství provedla reklamní agentura 72Point ve spolupráci se společností Durex, se zpovídalo přes 2000 mužů, jaký vztah mají k fotbalu a jak očekávaná utkání ovlivní jejich milostný život.

Podle výsledků 42 procent všech mužů bez problému přiznalo, že se budou snažit případné partnerské povinnosti odbýt co nejrychleji, aby měli možnost sledovat důležité zápasy. Čtyřicet procent mužů pak bez váhání vymění milostné hrátky za sledování televize, uvedl Dailymail.

Je dokonce i patrné, že muži ve snaze nenaštvat příliš své drahé polovičky jsou ochotni přistoupit i na kompromis. Téměř 37 procent je ochotno akceptovat požadavky partnerky na sex, pokud u toho ale bude v místnosti zapnutá televize, pokud zrovna poběží nějaký zápas. Dvacet sedm procent všech pánů pak přiznává, že myslí na fotbal i v průběhu milování s partnerkou.

V případě potřeby se hodí výmluva 

Všeobecně se traduje, že výmluvy, proč nemít sex, jsou všeobecně spíše doménou žen. I pánové se ale k takovému „nedůstojnému” kroku rádi uchýlí, když mají zrovna něco důležitějšího „na práci”.

To fotbal a jeho sledování rozhodně je. V nejčastější trojici výmluv nechybí i jedna mezi ženami oblíbená věta - jsem příliš unaven (unavena) - na třetím místě. Nejčastěji prý ale muži odůvodňují nechuť na sex přímou odpovědí, že se chtějí dívat na fotbal, následuje pak stížnost na bolest zad. Najdou se ale i další ostřílené věty typu „bolí mě hlava”, „mám moc práce” nebo „Můžeme to nechat na později?”

„Sex a fotbal mají pro muže v určitém ohledu mnoho společného. Přinášejí emoce, uspokojení, touhu po něčem i vášeň. Tohle všechno není prostě mnoho mužů schopno dělit. Věnují se proto jednomu, a až pak druhému,” uvedl mluvčí 72Point.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak by muži trávili svůj ideální den

Většina lidí tráví pracovní dny dost podobně. Ráno rychlá snídaně, obléknout a honem do práce. Odpoledne či k večeru na nákup, případně na večeři do restaurace...

Jak často se muži a ženy chtějí milovat

V sexuální problematice existuje řada věcí, na kterých se muži a ženy shodnou, a ještě víc, na kterých se neshodnou. Jednou z těch, která nedá podle obecného...

Výběr článků

Načítám