Hlavní obsah

Čím lidé nahrazují milování s partnerem

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milování s partnerem patří u většiny lidí k nejpříjemnějším společným okamžikům. I tak se ale někdy stane, že jednoduše na sexuální hrátky nemá některý z dvojice chuť a raději by dělal něco více relaxačního či pohodlnějšího. Víte, které aktivity patří mezi ty nejčastější?

Foto: Profimedia.cz

Pro některé ženy je lákavější představou, jak trávit volný čas, sledování oblíbených pořadů v televizi místo milování s partnerem.

Článek

Někdy se stane, že je člověk natolik pracovně vytížen nebo zaneprázdněn jinými činnostmi, že nemá večer ani pomyšlení na jakékoli milostné laškování s partnerem. Pokud je opravdu unaven, měl by to ten druhý pochopit a akceptovat.

Někdy se ale může stát, že se někomu jednoduše nechce, a místo milování si tajně pomýšlí na jiné činnosti, které by mu byly v té chvíli příjemnější.

Server Women´s Health magazínu přinesl přehled tří nejčastějších.

Sledování televize 

Nedávný průzkum, který proběhl ve Velké Británii na žádost stanice NOW TV, poukázal na skutečnost, čemu někteří lidé dávají ve volné chvíli přednost.

Dotazovaní jedinci (počet nebyl upřesněn) si mohli vybrat z mnoha nabízených variant, kde samozřejmě nechyběl ani sex s partnerem. K překvapení autorů průzkumu si tuto aktivitu vybralo pouze šest procent z nich. Oproti tomu 39 % převážně příslušnic něžnějšího pohlaví uvedlo, že by ve volných chvílích rády zhlédly své oblíbené televizní pořady.

Dát si lahodnou kávu

V celkovém pohledu bez rozdílu pohlaví pak polovina dotazovaných uvedla, že pokud mají možnost, raději si ve volné chvíli užijí šálek dobré kávy, než by pomysleli na sex s partnerem.

Čas pro sebe

Třetí nejčastější aktivitou, kterou by opět převážně preferovaly ženy (3/4 z nich) před milostnými hrátkami, je možnost mít čas sama pro sebe. Je jedno na co, hlavně být chvíli sama bez partnera.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám