Hlavní obsah

Muži za své milenky prostě nemohou

Právo, Laura Janáčková

Během svého manželství je 64 % ženatých mužů nevěrných. Podle průzkumů Institutu partnerských vztahů má více než polovina žen zkušenosti s rolí milenky. Milenka je žena mladá, na začátku laskavá, milá, pozorná a pečující. V sexu je aktivní a na rozdíl od stálé partnerky ho chce vždy. Muže miluje z čisté lásky a dokáže ho ocenit a zvýšit mu sebevědomí. Ale také mu dovede vyčistit hlavu od těžké namáhavé práce a povinností rodinného života.

Foto: Profimedia.cz

Monogamie je podle některých vědců pro člověka nepřirozená.

Článek

Muži mají milenky, protože monogamie je vzácná. Ze 4000 druhů savců vytváří trvalé dvojice jen tři procenta z nich. Z 1154 lidských společenství bylo nebo dosud je 87 procent polygamních. Někteří vědci se shodují v tvrzení, že monogamie je pro člověka nepřirozená. Svědčí o tom i existence zákonů, které chrání monogamní manželství, protože v opačném případě by tyto zákony nemusely existovat.

Je fakt, že evoluce dala mužům do vínku touhu po větší sexuální variabilitě partnerek, neboť nikdy u žádné ženy neměli jistý sexuální přístup, který zajišťoval prosté přežití jejich rodové linie. Pánové mají tedy vědecké argumenty, proč nemohou být jako seriáloví hrdinové, i když se opravdu snaží.

S pochopením lze muže omlouvat i za to, že za své milenky opravdu nemohou, neboť číhají úplně všude. Zatímco naše atraktivita s postupujícím věkem klesá, zdroje, a tudíž atraktivita mužů s věkem stoupá.

Díky nám, manželkám, jsou naši muži úspěšní, nažehlení a bohatí. Díky nim, milenkám, jsou pak aktivní, veselí a vždy sexuálně uspokojení.

Jelikož si muži vybírají ženy právě podle atraktivity a my ženy zase hodnotíme vysoko právě mužovu schopnost zabezpečit nás, dochází k výraznému zvýhodnění starších mužů, kteří pak okouzlují mladé sekretářky, studentky, doktorandky…

Díky nám, manželkám, jsou naši muži úspěšní, nažehlení a bohatí. Díky nim, milenkám, jsou pak aktivní, veselí a vždy sexuálně uspokojení. Díky nám přežívají, díky nim prý žijí. Nás mají opravdu a hluboce rádi, je právě v tento okamžik skutečně milují. S námi jen spí, ale s nimi zažívají ty úchvatně vzrušující zážitky aktivního, nespoutaného sexu.

Tajemství nespoutaného sexu milenky

Jedna mladá žena, v té chvíli milenka, mi prozradila v ordinaci tajemství svého aktivního, nespoutaného sexu s nadřízeným. Podrobně nastudovala obsah starých čínských příruček o sexu a ty pak praktikovala.

Milovala se v pozici opice ve třetím měsíci jara, v pozici králíka cucajícího svou srst a úspěchy slavila i s temnou cikádou přimknutou ke stromu. A její šéf prý bušil svým nefritovým stvolem způsobem, kterým statečný generál prolamuje nepřátelské řady. Když do ní pronikal, nechal údajně svůj stvol klouzat jako kované železo pod kladivem.

Při jejím vyprávění jsem si uvědomila, že jako manželka mám v této situaci jen pramalou šanci. Můžu tedy manželovi pouze uvařit kung-pao nebo pekingskou kachnu a tím vyrovnat ve vztahu poměr ženské energie jin a mužské jang.

Na závěr nezbývá než konstatovat, že díky manželce a milence jsou naši partneři skutečně celými muži, a to bez frustrací. Je ovšem fakt, že tento stav trvá jen do chvíle, než milenka zatouží stát se manželkou.

Reklama

Související články

Proč jsou muži častěji nevěrní

Nevěra je záležitostí mužů i žen. Obě pohlaví mají stejné šance a možnosti odolávat sexuálním svodům a pokušení, přesto jsou muži nevěrnější než ženy. Prý je...

Výběr článků

Načítám