Hlavní obsah

Jak zlepšit své šance při svádění ženy

Novinky, bok

Mezi lidmi panuje všeobecný názor, že mnozí muži nemají většinou problém svádět ženy. Možná to tak je, ale realita vedle toho nabízí ještě jednu, rozšířenější možnost. Muže, kteří si nejsou jisti, jak zaujmout ženu natolik, aby souhlasila nejen s další schůzkou.

Foto: Profimedia.cz

Od mužů se trochu očekává, že budou mít základní praktiky svádění v malíčku. Co když jim ale stud a obavy brání vyjádřit své pocity?

Článek

Mnohým lidem, muže nevyjímaje, dělá často problém i první oslovení neznámé osoby, která je zaujala v restauraci či baru. Když už se osmělí, a dokážou s potenciálním partnerem (partnerkou) navázat hovor, ještě to nezaručuje úspěch do budoucna.

Překonání studu při počátečním seznamování je totiž jen jedním z mnoha „poprvé”, s kterými se musí muži potýkat. Stejné problémy mohou u některých nesmělejších jedinců nastat při prvním polibku, první milování nevyjímaje.

A že se jedná o problém často řešený, dokazují i četné dotazy, které chodí do redakcí mnoha pánských magazínů. Členové redakce časopisu Eligible se proto spojili s odborníky a společně přinesli základní rady, jak by měli muži postupovat, aby alespoň trochu zlepšili své vyhlídky a šance.

Povzneste kompliment na vyšší úroveň 

Komplimenty jsou dobrým způsobem, jak ženu potěšit. Musí jít ale od srdce, hraná chvála s cílem dostat ženu co nejdříve do postele není dvakrát dobrým řešením. Stejně jako nucení partnerky k prvnímu společnému milování, když ještě nechce nebo není připravena.

Pokud to ale oba partneři chtějí, může vhodný kompliment pomoci navodit tu správnou atmosféru. Věty typu „Dnes ti to moc sluší” nejsou jistě k zahození, při navození té správné atmosféry také pomohou. Stejně jako „Ty jsi tak sladká” nebo „V těch šatech jsi opravdu sexy”. Vždy by ale mělo být pravidlem neříkat ženě nic, co nemyslíte vážně. A rozhodně si odpustit nepříjemné či někdy až oplzlé poznámky na téma sex, které spíše v takovém případě odradí.

Důvěrné polibky 

I líbání patří mezi pomocníky. Koneckonců první polibek bývá často nezapomenutelný, a jeho „následovníci” zvyšují a prohlubují intimní pouto mezi partnery.

Není ale polibek jako polibek. Pusa, při které nebude moci partnerka dýchat, případně nadměrné množství polibků se stejným výsledkem romantickou situaci moc nenavodí. I v tomto případě platí pravidlo nic nenutit násilím. Polibky jsou o vzájemném vyjádření pocitů a přesně tak by měly být i chápány.

Plánujte

Spontánní sex většinou vyplyne z okamžiku a dané situace, a většinou poté i brzo skončí. Z hlediska dlouhodobějšího vztahu může být první milování také spontánní a vyplyne z určité chvíle, malé plánování ale také trochu neuškodí.

Nejde jen o sex jako takový, ten je pouze výsledkem, důležitá je i samotná atmosféra a také předehra, díky které se oba partneři dostanou do správného rozpoložení.

Samotná předehra pak záleží i na vkusu partnerky. Může to být romantická procházka, večeře při svíčkách nebo návštěva romantického filmu v kině, záleží jen na stylu a navození situace.

Reklama

Související témata:

Související články

Perfektní rande z mužského pohledu

Názory na stejnou věc bývají z mužského a ženského pohledu někdy velmi rozdílné. Platí to i v oblasti vztahů. Například první ideální rande je z ženského...

Jak se chovat na prvním rande

Pozvání na první schůzku s někým, koho shledáme atraktivním, je pro většinu z nás velmi stresující záležitostí. Jestliže vám na prvním rande záleží, bylo by...

Výběr článků

Načítám