Hlavní obsah

Nevinná ženská gesta, která se mužům líbí

Novinky, bok

Co dělá ženu neodolatelnou v očích mužů? Je hlavním důvodem dokonalá postava, velké poprsí nebo útlý pas? Možná, vedle toho ale prý existují i jiné, „nesexuální” aspekty, které činí ženy přitažlivými.

Foto: Profimedia.cz

Nosit partnerovo oblečení je pro ženy někdy pohodlnější, pro muže je to velmi sexy.

Článek

Dojem z prvního pohledu na ženu je pro muže důležitý, něčím musí zaujmout, a v nemalém procentu případů je to nějaký výrazný aspekt postavy. Ne všichni muži se ale řídí pouze tímto heslem. Je pro ně ve vztahu také důležité, jak se žena chová a co dělá.

Jak vyplynulo z průzkumu, jehož výsledky uveřejnil server Askmen, kromě důležitých povahových rysů existuje ještě celá řada „nevinných” ženských projevů, kterým muži jednoduše neodolají. Ženy provádějící takové úkony jsou pro ně pak prý i více sexy.

Pohrávání si s vlasy

Viděli jste někdy ve filmu scénu, ve které je detailní zpomalený záběr na ženu, kterak pohazuje svou bujnou vlasovou hřívou ve snaze zaujmout nějakého muže? Že je to pouhý výmysl filmařů a v reálu to nefunguje? Pro některé muže možná ne, ale podle průzkumu to spíše většinu opravdu zaujme. Stejně tak jako jemné (záměrné či nahodilé) pohrávání si s jednotlivými pramínky vlasů.

Uvazování kravaty 

Kravata je, až na výjimky, čistě mužskou záležitostí, přesto někteří mají rádi, když jim s jejím uvazováním pomáhá partnerka či manželka. Podle mužů je v tom jednoduše něco intimního a rozkošného.

Náhodné „okusování” rtu

Podle prvního dojmu se může jednat pro někoho o nechutné gesto, většině pánů ale kupodivu podle zjištění připadá zajímavé. Nejde o okusování jako takové, mnohé ženy tuto věc konají poměrně často nevědomky, například když se na něco soustředí, jsou nervózní atd.

Foto: Profimedia.cz

Pohrávání si se rty připadá mužům velmi přitažlivé, ať už tak ženy konají úmyslně nebo ne.

Pohupování boky

Na běžné chůzi a jemném pohupování boky není nic náročného. I takový běžný úkon ale dokáže v mužích vzbudit víc než jen obdiv (zvlášť když má na sobě žena například upnutou sukni či kalhoty). Muži to jednoduše milují, a mnohé ženy to ví.

Jemné doteky 

První dotyk ze strany partnera vždy vyvolává v tom druhém nepřebernou vlnu pocitů. Mohlo by se zdát, že po nějaké době ze vztahu takové pocity vyprchají. Není to tak, jemné nevinné doteky muže prý vzrušují vždy a téměř kdykoli.

Mužské triko na ženském těle

Tento bod nepatří sice mezi gesta, přesto je pro muže více než důležitý.

Určité druhy oblečení mohou být více či méně sexy. Když chce žena partnera ale spolehlivě rozpálit, není podle pánů nic víc sexy než jeho triko (košile) na jejím těle. Tomu pohledu se prý nic nevyrovná.

Reklama

Výběr článků

Načítám