Hlavní obsah

Ženské chování, které muže dovádí k šílenství

Novinky, bok

I přes velkou lásku a dostatek pochopení nebývá soužití muže a ženy vždy idylické. Mnohdy stačí malichernosti a banality a na světě je téměř nevyřešitelný spor. Jindy se zase objeví chování či návyky, které ten druhý jednoduše nechápe.

Foto: Profimedia.cz

Muže dokáže vytočit, když žena používá sex jako zbraň.

Článek

Můžete svého partnera či partnerku bezmezně milovat i přes jejich chyby či zlozvyky. Když se ale některé neřesti opakují častěji, dokážou toho druhého spolehlivě vytočit, a to dost rychle.

Redaktoři serveru Askmen sestavili přehled nejčastějšího jednání žen, kterým svého partnera vždy spolehlivě vytočí (a někdy stačí opravdu málo).

Chodí pozdě

Být pokaždé všude přesně načas nebo třeba s předstihem není vždy třeba. Většinou je ale dobré, když se časový termín zhruba dodrží. Bohužel ne všechny ženy toto pravidlo zvládnou dodržet, nedochvilnost totiž patří mezi jejich časté neřesti. Pánové to ale nedokážou mnohdy pochopit, a tak se často stává, že i desetiminutové zpoždění může být důvodem nepříjemné hádky.

Sex jako zbraň 

Muži i ženy si sex užívají stejně, určité situace ale chápou jinak. Muži například nemají rádi, když ženy užívají absenci sexu jako nějaký druh pomsty nebo odplaty za něco, co partner udělal špatně nebo naopak neudělal vůbec.

Pokud se věty typu „dneska se mi nechce” nebo „dnes mě bolí hlava” opakují častěji, berou je jako pomstu vůči své osobě.

Čtení myšlenek

Která žena by nechtěla citlivého a vnímavého partnera. Ano i tací jedinci existují, ale většina mužů spadá spíše do kategorie „milý, ale neumí číst myšlenky”. Muži rádi udělají, co ženám tzv. na očích vidí, ale mnohdy jsou raději, když jim žena na rovinu řekne, co si přeje nebo po čem touží.

Předvídání, intuice a odhad přece jen patří mezi slabší mužské vlastnosti.

To je v pohodě

Slovní spojení „to je v pohodě”, případně „to nevadí” patří mezi ta, kterých se mnozí muži děsí. Možná proto, že vědí, že při vyslovení této zakleté fráze toho v pohodě moc není.

Zákeřné dotazy

Vyzvídání a dotazování se na záliby, koníčky, případně jiné věci z osobního života mužům nijak zvlášť nevadí. Jiné je to z jejich pohledu s poněkud zákeřnějšími dotazy typu: „Jak mi to dnes sluší” nebo také „Jak se ti líbí moje kamarádka...”.

Na ty se bojí odpovídat, protože pravdivé přiznání může znamenat zbytečné potíže.

Reklama

Související témata:

Související články

Když se svou rodinou trávíte příliš času

Přestože výzkumy potvrzují, že děti, které tráví hodně času se svými rodinami, dosahují lepších výsledků ve škole, lépe se rozhodují a jsou celkově šťastnější,...

Jak proměnit přátelství v lásku

Na obzoru se objevil nový muž, který upoutal vaši pozornost. Líbí se vám, nejspíš i vy jemu, začne hezké přátelství. Co ale dělat, když chcete, aby přátelský...

Výběr článků

Načítám