Hlavní obsah

Nejhorší sexuální rady všech dob

Novinky, bok

Nikdo se nerodí odborníkem na život, ani na jeho sexuální stránku. Mnozí jedinci se ale za oprávněné rádce považují, a tak se není čemu divit, že jsou média plná tipů, jak například spolehlivě oživit uvadající sexuální apetit. Některé z rad možná v určitém smyslu i pomohou, ty nejbizarnější ale spíš všechno pokazí.

Foto: Profimedia.cz

Ne všechny rady jsou pro kvalitní partnerský život přínosné.

Článek

Ne vše, co slyšíte nebo čtete, je stoprocentně pravda. Pokud hledáte skutečně kvalitní informaci, je tomu třeba dát čas a hledat na více místech či přímo u odborníků. Jinak se totiž může lehko stát, že akorát naletíte na rádoby spolehlivé tipy. Třeba takové, které vyhledali redaktoři serveru Askmen.

Dokonalý muž musí být vždy první

Sex není záležitostí jedince, pro dokonalost musí být spokojeni oba partneři. Takové pravidlo ale asi dříve neplatilo, protože jedna z rad tvrdila, že pravidlem pro úspěšný sexuální vztah je stav, kdy muž vyvrcholí při styku vždy první. Není prostě nad to být se vším hotov do 30 sekund.

Nepoužívat kondom

Kondom je nezbytnou potřebou nejen pro muže, kteří častěji střídají partnerky. To se ale dříve zjevně také nenosilo. Přežívalo tvrzení: Za žádných okolností nenasazujte kondom (a neustupujte), ženy to nesnášejí.

Každá žena sní o „trojce”

Nespecifikovaný odborník na slovo vzatý také kdysi tvrdil, že každá žena tajně touží po milostném aktu ve trojici. Rozhodně tak muž nic nepokazí, když nejlépe tajně přizve kamarádku (třeba její).

Čekání je sexy

Prapodivné rady se dají praktikovat na jakoukoli situaci. Není tak ničím výjimečným, že bylo mužům doporučováno, aby nechali po první schůzce (případně sexu) ženu dlouho čekat, než se ozvou nebo než se znovu setkají. Není totiž nic lákavějšího než představa, že žena vlastně neví, na čem je.

Porovnávat, porovnávat

Nejpřitažlivější a nejvíc sexy je prý nečekaná výzva, alespoň i to patřilo ke spolehlivým radám. Chcete-li dosáhnout skvělého sexu se svou stávající partnerkou, mluvte dlouze o tom, jak skvělé byly její předchůdkyně. Úspěch zaručen!!!

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám