Hlavní obsah

Zapomeňte na první rande, teprve druhá schůzka o muži mnohé prozradí

Novinky, bok

Na první schůzce s novou partnerkou chce každý muž vypadat co nejlépe. Čím lepší dojem udělá, tím větší je šance na případný vztah. Zatímco první schůzka poodhalí ženě především dobré vlastnosti potenciálního partnera, něco z negativ a špatných návyků se dozví až na druhém rande.

Foto: Profimedia.cz

Na první schůzce oba partneři tak trochu hrají, aby vypadali v očích toho druhého co nejlépe.

Článek

Snad každá žena touží najít dokonalého muže pro život. Jen málokterý "reálný" partner se ale vyrovná vysněným ideálům z reklam či seriálů, byť to možná na první schůzce vypadá vcelku nadějně.

Rada pro ženy zní - první schůzku si užijte, ale na první dojem hned nedávejte. Byť je možná partner laskavý, pohledný, šarmantní a bůhví co ještě, vězte, že za tím je z části nadměrná snaha předvést se v tom nejlepším světle. Zkrátka se příliš snaží, aby vše bylo co nejblíže dokonalosti, která ale ve skutečnosti není příliš reálná, upozorňuje server Cleo.

To na druhé schůzce, pokud k ní dojde, už se z potenciálu svého možného budoucího protějšku žena dozví více reálných informací. Trému z prvního rande totiž v mnoha případech nahradí neochvějná sebedůvěra a víra ve své kvality, takže se pánové místo trapasů zaměřují na další úroveň vztahu a na povahové nedostatky už tolik nedbají.

I přesto není proč zoufat. Pokud bude i na druhém rande schopen a ochoten si povídat na téma oblíbené knihy (filmu, o rodině atd.), pak ho možná opravdu zajímá, co má žena ráda.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se úspěšně připravit na první rande

První rande s vytouženým protějškem je důležitý okamžik, který dokáže pozitivně nebo negativně ovlivnit další vývoj vztahu. Každý chce udělat ten nejlepší...

Výběr článků

Načítám