Hlavní obsah

Polovinu uživatelů sociálních sítí otravují projevy lásky druhých

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Sdílení životů skrz sociální sítě je dnes samozřejmostí. Bohužel ne každý komentář jedince je ostatními pozitivně přijat. Podle britského průzkumu vyplynulo, že nejvíce uživatelům Facebooku, Twitteru a jiných sítí vadí, když si jejich kamarádi v těchto komunikačních prostředích vyjadřují veřejně náklonnost.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Sdílení životů skrz sociální sítě je dnes samozřejmostí.

Článek

Podle průzkumu společnosti Match.com jsou veřejná romantická gesta pro dvojici sice velmi příjemná, jejich kamarádi ale většinou zuří a připadá jim nemístné zveřejňovat takto intimní záležitosti.

Lidem také vadí neustálé upozorňování na to, když se někdo rozejde či má nový vztah. Komentáře a poznámky týkající se lásek – vzniknuvších i zaniknuvších – jsou pro třetinu uživatelů Facebooku největší nepříjemností mezi novinkami na zdi. Třetině uživatelů sociálních sítí také vadí intimní oslovování ve veřejných statusech či sdílení intimních detailů z milostného života.

Reklama

Výběr článků

Načítám