Hlavní obsah

Po čem ženy ve skutečnosti touží a co říkají nahlas

Novinky, bok

V současné době se o milování a sexu veřejně hovoří již mnohem otevřeněji, než tomu bývalo v minulých dobách. Stále však nejsou mnozí partneři schopni si přímo (ani v soukromí) promluvit o tom, co je v sexu trápí. Tajně tak doufají, že jejich protějšek nějak vycítí, po čem ve skutečnosti touží a co si myslí.

Foto: Profimedia.cz

Mnohým párům dělá potíže si otevřeně promluvit o tom, co v sexu chtějí a po čem touží.

Článek

Nejde o to, že by lidé nebyli schopni mluvit o sexu vůbec, jen se spíš stydí o něm mluvit s tím, koho se daný problém konkrétně týká (partner/ka). V rámci stejného pohlaví (kamarádky, kamarádi) jsou naopak mnozí sdílní, někdy až moc.

Uvedenou problematikou se zabývá již řadu let Tracey Coxová, spisovatelka a poradkyně v oblasti sexu a partnerských vztahů. Před několika lety začala mužům i ženám klást stejnou otázku: "Kdybyste mohli být naprosto upřímní, co byste řekli partnerovi o sexu ve vašem vztahu?"

Během průzkumu sesbírala mnoho důležitých údajů, nejzajímavější zjištění a tajná přání obou pohlaví přinesl server Daily Mail.

Co si přejí ženy, aby muži věděli

K dobrému sexu potřebují ženy náladu na milování a také určitou stimulaci.

Správná slova působí jako afrodiziakum. Chtějí-li muži více sexu, musí víc se ženami mluvit.

Čím víc doma pánové přiloží ruku k dílu, o to víc bude lepší nálada na sex. Ženy budou méně unavené a budou v protějšku vidět rovnocenného partnera.

Ano, ženy také někdy chtějí iniciovat sex.

Ženám trvá déle, než dosáhnou orgasmu, není proto radno spěchat.

Ženy jsou více citlivé. Výraznější doteky, které muži snesou, jsou pro ně bolestivé.

Nechtějí vždy jen romantický a pomalý sex.

Když žena řekne, že se nechce zrovna milovat, muž by ji neměl nepřemlouvat. Jen se tím vše zhorší.

Ne vždy ženy dosáhnou orgasmu přímo pohlavním stykem. Často potřebují i stimulaci.

Co si přejí muži, aby ženy věděly

Sex muži používají jako způsob vyjádření lásky. Někdy prostě neumějí vyjádřit své emoce a sex je jednoduchý způsob, jak se k ženě dostat fyzicky blízko.

Když žena odmítne sex, bere to muž jako odmítnutí celé své osoby. Ženy by to proto měly dělat citlivě.

Mužský pohlavní systém je opravdu jednodušší než ženský. Pokud partnerka něco konkrétního chce, je třeba, aby to konkrétně vyjádřila. Jen tak budou oba spokojeni.

Novými zážitky v oblasti sexu nedávají muži rozhodně najevo, že už je žena nepřitahuje. Jen jednoduše potřebují určitou rozmanitost.

Muži jsou vizuální osobnosti. Jednoduše se rádi dívají na sexy věci. Při pohledu na erotické fotografie nechtějí nic naznačit, jen se dívají.

Opravdu tolik neřeší ženské tělo. Ano, líbí se jim, když žena vypadá hezky, ale i při nějakém tom kile navíc se zaměřují na to hezké, ostatní neřeší.

Muži mají rádi sex často. Pokud to nejde, chtějí přesně vědět proč.

Plně respektují ženský měsíční cyklus. Jsou ale rádi, když se možný čas na milování vhodně využije.

Naopak nemají rádi, když s nimi má partnerka sex jen proto, aby je potěšila. Chtějí, aby si společné chvíle užívali oba.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si užít sex bez lásky

Sex bez lásky - pro někoho něco zcela nemyslitelného, pro jiného nic neobvyklého. Snazší bývá pro muže, kteří ke svému uspokojení nepotřebují citovou vazbu....

Výběr článků

Načítám