Hlavní obsah

Každodenní milování je tou nejlepší prevencí rakoviny a infarktu, tvrdí lékaři

Chcete-li se dožít sta let, pak mějte alespoň jeden orgasmus denně, radí britští lékaři. Podle nich je sexuální vyvrcholení tou nejlepší prevencí, jak předejít celé řadě onemocnění.

Foto: Profimedia.cz

Orgasmus denně udrží lékaře v uctivé vzdálenosti od těla.

Článek

„Pokud máte sex pravidelně a navíc denně, omezíte negativní vliv stresu na minimum a chráníte se před chorobami srdce i rakovinou,“ tvrdí zdravotníci z britské Národní zdravotní služby (NHS).

A britští zdravotníci teď vydali ke kampani Let‘s Talk About Sex – Shades of Pleasure informační brožuru, která má občany motivovat k pestřejšímu sexuálnímu životu.

Foto: Milan Malíček, Právo

„Orgasmus denně udrží lékaře v uctivé vzdálenosti od těla, protože snižuje krevní tlak, představuje také fyzickou aktivitu, uvolňuje napětí a oslabuje bolesti,“ tvrdí se v prospektu.

Anketa

Jak často máte sex?
Denně
10,8 %
5krát týdně
9,1 %
3krát týdně
12,9 %
2krát týdně
16,8 %
jednou týdně
12,9 %
3krát do měsíce
5,1 %
2krát do měsíce
3,7 %
jednou měsíčně
3,8 %
méně často
24,9 %
Celkem hlasovalo 12145 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Čokoláda je jako láska a někdy lepší než sex

Z čeho se vyrábí čokoláda? To nejdůležitější roste na stromě, z kakaovníku. Z jeho plodů, kakaových bobů, se získává hnědý kakaový prášek a kakaové máslo. Tyto...

Chuťovky, které zlepšují sexuální život

Jídlo a sex jsou dvě věci, které člověk k životu potřebuje. Ještě navíc spolu velmi úzce souvisí. Například špatná strava může vést k nudnému, nezáživnému...

Výběr článků

Načítám