Hlavní obsah

Speciální výplň bodu G má výrazně zvýšit prožitky milování

Novinky, das

Přestože se ani odborníci nemohou shodnout, zda stimulací tzv. G bodu lze skutečně přivodit ženské vyvrcholení, zájem o zvětšení tohoto bodu je alespoň v Anglii enormní. Na trhu jsou totiž k dostání vaginální injekce s kyselinou hylauronovou tzv. G Shot, které dokážou zvětšit G bod a výrazně tak vylepšit sexuální život žen.

Foto: Profimedia.cz

G bod se nachází na přední stěně vaginy mezi stydkou kostí a dělohou.

Článek

Vaginální injekce funguje jako výplň, která zvětší G bod a tím se i zvýší pravděpodobnost většího vzrušení a vaginálního vyvrcholení.

Zákrok  trvá půl hodiny a stojí 550 britských liber (cca 16 500 Kč). Dochází při něm k dočasnému zvětšení G bodu o cca 2,5 cm. Po šesti měsících se kyselina hylauronová vstřebá.

"Léčba pomocí těchto vaginálních injekcí je vhodná pro ženy od 35 - 50 let, u kterých se po porodu nebo s věkem snížily sexuální prožitky. Přestože o tento zákrok mají zájem i mnohem mladší ženy, jednalo by se u nich o naprostou zbytečnost," vysvětluje pro Daily Mail doktorka Lucy Glanceyová z Glancey Medical v anglickém Essexu, která se v posledních pěti letech věnuje úpravě G bodů.

Mnohačetné orgasmy ženy lákají i přes rizika

Při zákroku G Shot dochází nejprve k lokalizaci polohy G bodu a potom je tento prostor rozšířen pomocí dermální výplně, která je vstříknutá do poševní stěny. Nejedená se o bolestivý zákrok, jelikož výplň kromě kyseliny hylauronové obsahuje i anestetikum, které minimalizuje nepříjemné pocity.

Podle doktorky Glanceyové je důležité ženy upozornit i na nežádoucí účinky injekcí, včetně rizik spojených s jejich aplikací. Patří mezi ně infekce, bolestivý pohlavní styk či pocit neustálého sexuálního vzrušení apod. Je tedy na zvážení každé ženy zda tato rizika podstoupí. V každém případě slibované mnohačetné orgasmy stojí za zvážení, zvlášť pro ženy, které vaginální orgasmus nikdy nezažily.

Gräfenbergův bod, známý také jako bod G, je zformované množství nervové tkáně a velmi citlivá oblast ženské vaginy. Nachází se na přední stěně vaginy mezi stydkou kostí a dělohou. U některých žen může stimulace tohoto bodu přivodit orgasmus a v některých případech i ženskou ejakulaci.Velikost a umístění bodu G se u každé ženy liší. Obvykle se uvádí, že měří 2,5-7,6 cm a nachází se přímo za stydkou kostí, ve druhé třetině pochvy, přibližně 3–5 cm od poševního vchodu. Jeho lokalizace je někdy obtížná, a proto některé ženy nevěří, že jej vůbec mají.

Reklama

Související témata:

Související články

Vědci odhalili záhadu ženského vyvrcholení

Kolem ženského vyvrcholení panuje řada mýtů. Podle amerických vědců mezi ty nejzásadnější mýty patří domněnka, že při sexuální stimulaci klitorisu ženy snáze...

Výběr článků

Načítám