Hlavní obsah

Důvody, proč se muži po schůzce neozvou

Každá žena se jistě párkrát dostane do situace, že absolvuje schůzku s mužem svých snů, která podle ní dopadne nad očekávání dobře. Muž slíbí, že se určitě ozve, nicméně uplyne několik dní a telefon nezvoní, sms nepřichází. Proč se muži raději neozvou, než by upřímně řekli, že nemají zájem. A jak se chovat, když konečně zavolají?

V případě, že vám muž po schůzce řekne, že zavolá druhý den po práci, berte to s rezervou.

Článek

Potkala jste muže, který vás zaujal, a žila jste v domnění, že to bylo vzájemné. Nicméně on se už neozval. Jistě přemýšlíte nad tím, proč se choval, jako by měl o vás zájem. Je pravděpodobné, že si dostatečně nevšiml vašich kladných stránek a tím pádem nemá důvod být s vámi nadále v kontaktu. Důvodů, proč nezavolal, však může být víc.

1. Možná jste během schůzky věnovala větší pozornost svému mobilnímu telefonu než vašemu společníkovi. Váš partner si pak mohl myslet, že se třeba nudíte, i když to nebyla pravda a vy jste jen čekala důležitý hovor, což on netušil.

2. Pokud jste zvolila taktiku dát partnerovi najevo, že není jediný muž na světě a během schůzky jste se tu a tam podívala na jiného muže, pak se nemůžete divit, že šlo nejen o vaší první, ale zároveň poslední schůzku. Podle mujer.starmedia.com jste mu totiž dala jasný signál, že zase tak velký zájem o něj nemáte.

3. Měli jste problémy s komunikací. Buď nastala varianta, že jste mluvila moc anebo naopak málo. Přitom na první schůzce hraje komunikace podstatnou roli. Poznáte, zda si máte co říct, či nikoli. Pozor si musíte dát i na témata, která probíráte. V případě, že začnete muže ihned zatahovat do složitých rodinných problémů, nesmíte se divit, že ho tím na první schůzce vyděsíte.

4. Tak moc se vám váš vyvolený líbil, že jste se snažila za každou cenu udělat co nejlepší dojem. Jenže přehnaná snaha měla zcela opačný účinek.

Nicméně mohou existovat i další důvody, proč muž po schůzce nezavolá a nemusí být jen negativní. Mohl například ztratit vaše telefonní číslo, má hodně práce nebo jde jen o jeho taktiku, jak vás znervóznit.

Jak se chovat, když konečně zavolá

1. V případě, že vám muž po schůzce řekne, že zavolá druhý den po práci, berte to s rezervou. Pokud je dvě hodiny po konci pracovní doby a on se stále neozývá, nenechte se znervóznit pochybami a dělejte běžné věci, které byste dělala, kdyby nic neslíbil.

2. Když zavolá o několik hodin či dokonce dnů později, nic mu nevyčítejte, neptejte se, proč se neozval, naopak k němu zkuste být milá a příjemná. Nedejte na sobě znát, že jste na jeho telefon čekala a zkuste dělat, jak máte hodně práce a nemáte moc času na telefonování. Donuťte ho, aby vám musel zavolat znovu.

3. V případě, že vám muž zavolá jen tak, bez předešlé domluvy s tím, že vás chce hned vidět, řekněte mu, že vás to mrzí, ale nemáte zrovna čas, ať se ozve jindy, kdy se domluvíte s dostatečným předstihem. I když si nepřejete nic jiného, než s ním strávit nějaký čas, zkuste odolat a trochu ho napnout, aby nezískal jistotu, že kdykoli vám zavolá, tak vy budete k dispozici.

4. Také může nastat situace, že se rozhodnete zavolat vy, ale on vám telefon nezvedá, nestresujte se. Udělejte to samé a až vám bude volat zpátky, tak mu to nezvedejte a nechte ho zavolat několikrát, než hovor přijmete.

Klíčem k získání základní pozornosti vašeho možná budoucího partnera je pokusit se hrát si na nedostupnou osobnost, která není k dispozici kdykoli se muži zachce. Částečná ignorace nikdy nemůže nic zkazit.

Když mu ukážete, že máte hodně práce, koníčků, přátel a celkově jste velmi vytížená, stanete se pro něj zajímavá a žádoucí. A navíc se bude chtít o vás a o tom, jak trávíte čas, dozvědět víc. Pokud si bude muž myslet, že jste stoprocentně zaneprázdněná, bude si víc vážit času, který strávíte s ním, a bude bojovat za každou společně strávenou minutu.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se úspěšně připravit na první rande

První rande s vytouženým protějškem je důležitý okamžik, který dokáže pozitivně nebo negativně ovlivnit další vývoj vztahu. Každý chce udělat ten nejlepší...

Výběr článků

Načítám