Hlavní obsah

Milování v různých místnostech v domě obohatí sexuální život

Novinky, das

Přemýšlíte nad tím, jak oživit váš sexuální život? Pak zapomeňte na milování v ložnici a využijte každičkého místečka ve vašem bytě. Podívejte se s námi na nejlepší způsoby, jak obohatit sex, a přitom vynaložit minimum investic.

Foto: Právo

Nahé mokré tělo působí doslova živočišně a pokušení odolají jen silné povahy.

Článek

1. Koupelna

Sex ve sprše - pokud jsou partneři zdatní, zajisté neprožijí vzrušivější milování než právě na tomto místě. Ovšem kromě vody a nebezpečí uklouznutí velmi záleží na technice milování, proto je k dokonalosti často potřebný pořádný trénink.

Foto: Profimedia.cz

Sex ve sprše

Sex ve vaně -  nahé mokré tělo působí doslova živočišně a pokušení odolají jen silné povahy. Navíc díky vodě je kůže mnohem citlivější na dotek a člověk je vnímavější k velmi intenzivním prožitkům. Pro některé ženy může být milování ve vodě velmi nepříjemné. Kvůli vodě totiž často dochází k odplavení kluzkého poševního sekretu a voda sama o sobě neklouže. Tak může docházet k velmi nepříjemnému až bolestivému tření. Vhodné je tedy používat lubrikanty na silikonové bázi.

2. Kuchyně

Muži sex v kuchyni skutečně milují, jelikož si podvědomě toto místo spojují s uspokojením z jídla.

Foto: Profimedia.cz

Sex v kuchyni

Začít tedy můžete na stole, pokračovat přes kuchyňskou linku a skončit před otevřenou lednicí. Pohled na jídlo uvnitř zážitek může ještě umocnit.

Foto: Profimedia.cz

Sex na kuchyňské lince

Kuchyně navíc nabízí i celou řadu rekvizit jako například led, šlehačku, čokoládovou pomazánku či okurky, cukety apod.

3. Obývací pokoj

Gauč - umožňuje nepřeberné množství poloh, stačí jen zapojit fantazii. Výborně také funguje spojení pohovky se sledováním lechtivých scén v televizi.

Foto: Profimedia.cz

Sex na gauči

4. Prádelna

Pračka a sušička dokážou udělat doslova zázraky. Vibrace při ždímání především ženám pomáhají zintenzivnit jejich vyvrcholení.

5. Pracovna

K sexu přímo vybízí pracovní stůl, otočné křeslo, ale i obyčejná židle. Kromě netradičních poloh zde lze široce uplatnit i fantazii. Žena si může zahrát na přísnou šéfovou nebo naopak na vstřícnou asistentku apod.

Foto: Profimedia.cz

Svádění v pracovně

6. Chodbička

Hrozba nečekaného návštěvníka dokáže oba aktéry vzrušit na maximum. Ideálním způsobem je využít při milování dveře, ale i zem, která celé události dodá punc naléhavosti a chlípnosti.

Foto: Profimedia.cz

Sex v chodbičce

8. Na balkóně či terase

Riziko cizích pohledů, ale i slyšení, přidá na vzrušení i intenzitě prožitku. Zakázané věci jednoduše lákají nejvíce a sex na balkóně může být výbornou alternativou pro stydlivější páry, které láká sex na veřejnosti, ale nemohou k tomu naleznout odvahu.

Foto: Profimedia.cz

Sex na balkoně

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám