Hlavní obsah

Každý pátý muž má tajnou e-mailovou schránku

Novinky, das

Mnohé ženy jsou přesvědčeny, že o svém partnerovi vědí vše, že před sebou nemají vůbec žádné tajnosti. Podle nejnovějšího průzkumu tomu tak není. Dvě třetiny populace se svými partnery nesdílí hesla, a 23 % z nich se dokonce přiznalo, že má ve svém počítači či telefonu tajnosti. Každý dvacátý jedinec vlastní i druhý mobil pro privátní aktivity.

Foto: Profimedia.cz

Celá řada mužů přiznává, že má na svém počítači či telefonu tajná hesla.

Článek

Mnozí muži přiznávají, že mají na svém počítači či telefonu tajná hesla a pravidelně si promazávají zprávy, jen aby se jejich partnerky nedostaly k těm nesprávným informacím.

"Samozřejmě to hned neznamená, že tak činí z důvodu nevěry. Někdy je za tímto chováním jen bezpečnostní hledisko, jak své přístroje ochránit před nebezpečnými viry a phishingem," vysvětluje pro Daily Mail zadavatel průzkumu Mike Hodges a dodává:

"Neveřejné maily lidé používají i k on-line nákupům či při registracích na nejrůznějších zájmových webech."

Přehnaná důvěra se ale také nevyplácí

Tak jako ženy mají svá tajemství, tak ani muži nejsou výjimkami. Průzkum potvrdil, že mnohá tajemství souvisí byť jen s nevinným flirtem.

Čtvrtina mužů se přiznala, že by stačilo prohlédnout i pouhou historii jejich vyhledávače, aby jejich ženy zjistily, co nemají.

Každý čtvrtý muž tak používá nepřeberné množství různých hesel na svých e-mailových účtech a sociálních sítí, aby nebyl svou partnerkou nikdy odhalen.

Anketa

Máte tajnou e-mailovou schránku?
Ano
36,8 %
Ano, a ne jednu.
7,7 %
Ne, ale uvažuji o tom
2,4 %
Ne, nemám důvod
53,1 %
Celkem hlasovalo 6984 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak poznáte ženy v pokušení a muže v říji

Moderní technologie nám usnadňují život po všech stránkách. Bohužel ne vždy v pozitivním slova smyslu. Ze statistik vyplývá, že každý třetí muž a každá čtvrtá...

Výběr článků

Načítám