Hlavní obsah

Nejlepší lék na ucpaný nos? Uspokojivý sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás ucpaný nos a nachlazení? Pak zapomeňte na veškeré léčebné přípravky a vyzkoušejte mnohem jednodušší lék - uspokojivý sex. Orgasmus dosažený jakýmkoliv způsobem uleví od nepříjemných symptomů senné rýmy, astmatu i ucpaného nosu. Alespoň to tvrdí íránští neurologové, podle nichž jsou pohlavní orgány ovládány nervovými dráhami, které vedou do sliznic v nose.

Foto: Profimedia.cz

Pohlavní orgány jsou prý ovládány nervovými dráhami, které vedou do sliznic v nose.

Článek

Sympatický nervový systém řídící reflexy v pohlavních orgánech ovládá také některé reflexy v nose. Orgasmus vyvolaný masturbací či sexem tak pomáhá ulevit od symptomů souvisejících se sennou rýmou, astmatem i nachlazením.

Podle neurologa Siny Zarrintana z Tabrízské univerzity lékařských věd je dobrý především pomalu dosažený orgasmus, který působí na celé tělo.

“Navíc tato metoda je mnohem lepší než užívání léčiv, které navíc po čase vedou k ještě většímu ucpání dýchacích cest. Orgasmus je bezpečný a velmi zdravý, může si ho každý ordinovat sám, jak často potřebuje,” tvrdí Zarrintan.

Reklama

Související témata:

Související články

Závislost na nosních kapkách nelze podceňovat

Rýma a ucpaný nos patří mezi nejčastější projevy virózy i běžného nachlazení. Když člověk rýmu jednou chytí, dřív než za pět až sedm dní se jí nezbaví, i když...

Výběr článků

Načítám