Hlavní obsah

Klasické milostné dopisy perem píše už jen minimum dospělých

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milostné dopisy psané rukou na papír se dnes již nenosí. Kdysi běžný projev zamilovanosti a lásky se dnes změnil v kratičké zprávy pomocí smsek či sociální sítě. U mužů pak hraje prim posílání e-mailů.

Foto: Profimedia.cz

Psaní milostných dopisů rukou na papír se dnes věnuje jen šest procent žen a čtyři procenta mužů.

Článek

Podle průzkumu seznamky SeekingArrangement, která spojuje bohaté seniory s krásnými dívkami, se psaní milostných dopisů rukou na papír věnuje jen šest procent žen a čtyři procenta mužů.

Šestadevadesát procent žen a dvaadevadesát procent mužů vyjadřuje lásku romantickým emailem, smsku k tomu využije sedmadevadesát procent žen a osmadevadesát procent mužů. A jen každý pětadvacátý muž je natolik starým romantikem, že napíše rukou milostný dopis na papír a ten své lásce nechá doručit.

„Tento průzkum ale dokazuje, že lidé jsou stále romantičtí, jen se mění způsoby vyjadřování milostných citů. Na tom není nic špatného, smsky a emaily jsou bezprostřednější a mohou být také upřímné. Kdo chce dnes čekat dva dny na pošťáka?“ uvedl Brandon Wade ze společnosti SeekingArrangement.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak i v zamilovanosti zůstat sama sebou

Našla jste si nového partnera a najednou máte pocit, že jste neoddělitelní. Nemůžete kamkoliv jít, aniž byste ho nevzala s sebou. Snažíte se najít každou...

Výběr článků

Načítám