Hlavní obsah

Nejčastější důvody letních hádek? Pokukování mužů po jiných ženách

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čas dovolených by měl být čas klidu a pohody, ve skutečnosti tuto harmonii může velmi záhy něco narušit. Podle aktuálního britského průzkumu je nejčastějším důvodem letních hádek pokukování mužů po ostatních atraktivních kráskách v bikinách a pak také rozdílná představa o dovolené. Zatímco muži rádi tráví tento čas aktivně, ženy upřednostňují relaxaci a opalování na pláži, či u bazénu.

Foto: Profimedia.cz

Flirt a pokukování mužů po jiných dívkách z pohledu harmonie vztahů se nevyplácí.

Článek

Dalším častým důvodem sváru je alkohol. Především na dovolených all inclusive, kde je všem k dispozici zdarma jakékoliv množství jídla a pití, což muže svádí ke každodennímu opíjení.

Až 79% párů přiznává, že během čtrnáctidenní dovolené mají s protějškem minimálně dvě velké hádky a dokonce 62% lidí tvrdí, že jsou u nich hádky na dovolené každodenní záležitostí. 6% párů pak přiznává, že se o dovolené jeden z nich stěhuje do jiné místnosti, aby si od sebe odpočinuli.

Mezi další zdroje svárů o dovolené patří navigování podle mapy a pak také samotné balení zavazadel. Ženy si balí obvykle věcí moc a muži naopak málo.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak řešit neshody v partnerském vztahu

Žádný vztah není dokonalý, ať trvá pár měsíců, nebo řadu let. Sem tam se prostě objeví nějaké mráčky, a vy máte pocit, že partnera, kterého jinak nade...

Nejčastější hádky v rodinách? O peníze

Finanční problémy, které sužují stále více rodin, se začínají odrážet i v rodinných konfliktech. Zatímco dříve v rodinách převažovaly spory o výchovu dětí či...

Výběr článků

Načítám