Hlavní obsah

Skutečně sexy se cítí ženy ve 28 letech, sebedůvěru získávají až po třicítce

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlépe svůj zevnějšek ženy vnímají ve 28 letech. Přičemž spokojené samy se sebou bývají až kolem 32 let věku, kdy získávají sebedůvěru v sebe samé, a to po všech stránkách.

Foto: Profimedia.cz

Vzorem většiny mladých Angličanek je Pippa Middletonová (28 let).

Článek

V souvislosti s právě probíhající kampaní Jsme ženy, jež má v britských ženách podpořit jejich ženskost, proběhl rozsáhlý průzkum, kterého se zúčastnilo více jak 2000 žen, které odpovídaly na otázky týkající se vnímání sebe samých.

Z průzkumu vyplynulo, že ženy jsou nejvíce hrdé na své oči (23 %), prsa (20 %) a svůj mozek (13 %). Pokud by na svém těle mohly cokoliv změnit, pak by si až 41 % z nich nechalo prodloužit a zúžit nohy.

Foto: Profimedia.cz

Mila Kunisová

Jestli ženy naopak něco skutečně trápilo, pak nejistota s muži. Z velké části za ni mohl předchozí rozchod. Pro zvednutí sebedůvěry nejen v tomto směru by většina žen udělala cokoliv. Proto až 52 % dam začíná hubnout a pracovat na svém vzhledu právě až po proběhlém rozchodu.

Sebedůvěra je také hlavní důvod, proč se většina žen cítí nejvíce sexy kolem 28 let, přičemž skutečně nejlépe se cítí až kolem 32. roku, kdy si začínají věřit více, než kdykoliv předtím.

Přečtěte si také
Kde ztrácíte svou hodinu času?
Potýkáte se neustále s nedostatkem času? Zkuste se s ním naučit lépe hospodařit!Více se dočtete ve čtvrteční příloze deníku Právo Café.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám