Hlavní obsah

Nejčastější důvody postelových hádek

Novinky, Bohumila Kunertová

Ložnici bere většina z nás jako útočiště po perném dni, kde můžeme bez rušení relaxovat nebo se oddávat sexuálním hrátkám s partnerem. Ne vždy doba strávená v posteli ale představuje příjemné okamžiky. Nejeden pár se totiž dokáže i tady hádat o více či méně překvapivých problémech. Výsledkem pak bývá nevrlá nálada jednoho či obou partnerů.

Foto: Profimedia.cz

V posteli bychom neměli řešit jakékoli problémy. Z občasných rozkolů by se mohla stát rutina, která by mohla zcela zničit jinak pohodový vztah.

Článek

Večer si jdete s partnerem lehnout a těšíte se na příjemné chvilky, které budou patřit jen vám. Místo milostného dovádění se ale situace zvrtne a vy se začnete dohadovat. Co bývá nejčastější příčinou?

Jak vyplynulo z průzkumu britských vědců, průměrný pár se v posteli dohaduje zhruba 167krát do roka, uvedl server Daily Mail. A co bývá nejčastějším důvodem? Světe div se - bitva o deku. Druhou nejčastější záminkou ke stížnostem v ložnici pak patří partnerovo (či partnerčino) neustálé chrápání.

Jeden z deseti dotazovaných párů (2000 respondentů) uvedl, že se u nich takové roztržky objevují i dvakrát do týdne. Dalšími možnými příčinami hádek bývá také dohadování o tom, jaká teplota vzduchu je v ložnici na spaní optimální, zda mohou děti spát u vás v posteli atd.

Já si chci ještě chvíli číst

Často také bývá příčinou argumentování o tom, proč se jednomu z partnerů nechce zrovna milovat a raději by spal.

Méně častými stížnostmi je pak rozsvícená lampička u postele, když si chce zrovna jeden z partnerů číst, nebo sklenice vody na nočním stolku.

Ať už vás ale partner rozčiluje jakýmkoli "prohřeškem", není dobré to rozebírat zrovna v posteli. Pokud jde o závažný problém, jako například chrápání, je v případě nutnosti lepší vyhledat lékaře, který poradí co a jak. A ostatní "malichernější" důvody si nechte třeba na ráno, až budete odpočatí.

Z večerních hádek by se totiž mohla rychle stát každodenní záležitost, která by mohla pomalu ničit jinak dokonalý vztah.

Top ten nejčastějších důvodů postelových hádek
1. Bitva o deku
2. Chrápání
3. Příliš horko
4. Jeden z partnerů zrovna "není v náladě"
5. Spaní dětí u vás v posteli
6. Partner vám zabral vaši oblíbenou stranu postele
7. Příliš zima
8. Partner má studené nohy
9. Rozdílná doba uléhání do postele
10. Rozsvícená lampička u postele

Reklama

Související témata:

Související články

Proč není dobrý nápad mít sex se svým ex

Rozchod není nikdy legrace, zvlášť když vás partner po sexuální stránce dokonale uspokojoval. Vyspat se s ním i po ukončení vztahu tak může být velmi lákavé...

Jak poznat, zda je právě On ten pravý

Přesto, že bychom si to přály, neexistuje žádná magická odpověď na hledání dokonalého partnera. Objevit, zda je právě on ten pravý, trvá obvykle nějaký ten...

Výběr článků

Načítám