Hlavní obsah

Pro některé muže bude maminčina kuchyň vždy ta nejlepší

Možná to znáte taky, všichni kolem vás si myslí, že výborně vaříte, jen váš muž to nedokáže nikdy ocenit. I kdybyste se přetrhla, nikdy jednoduše neuvaříte tak výborně jako jeho maminka. Podle odborníků je zbytečné se kvůli tomu stresovat. Zvyk je železná košile. A pokud muž dvacet let vyrůstal na stravě a chutích své maminky, pak jej těžko přesvědčíte, že i když vaříte jinak, tak je to stejně chutné.

Foto: Profimedia.cz

Konkurovat při vaření mužově mamince není nikdy jednoduché.

Článek

I když budete mít jinak šťastné manželství, tchýni v kuchyni v tomto vztahu asi nikdy nepřekonáte.

„Je to docela roztomilé, že muži preferují kuchyni svých matek,“ uvedl mluvčí televize Food Network pro list Daily Mail.

Jenže u většiny párů vytváří tento fakt veliké tenze, dvěma třetinám žen to vadí. Zvláště, když muži preference matčiny kuchyně vyjadřují příliš hlasitě.

Pokud se tedy ženy chtějí mužům zavděčit, pak by měly přestat spoléhat na jídla z polotovarů a raději se vrátit k tradiční  domácí kuchyni. Nicméně ani zde nemusí platit, že ten vynaložený čas v kuchyni, muži náležitě ocení.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak zapojit prarodiče do výchovy potomka

Přestože jsou prarodiče zástupci starší generace, kteří děti většinou rozmazlují a mají často naprosto odlišný názor na výchovu, životosprávu apod. než vy,...

Recept na klidné soužití tchyně a snachy

Tchyně a uzený jsou nejlepší studený, říká okřídlené rčení. Ale musí to opravdu tak být? Vybudovat pěkný vztah mezi tchyní a snachou není tak těžké, jak si...

Výběr článků

Načítám