Hlavní obsah

Matematik vypočítal, že William a Kate spolu vydrží, Cruise a Holmesová nikoli

New York

Podle matematiků lze vypočítat téměř vše, délku trvání manželství nevyjímaje. Dlouhodobě v tomto směru slaví úspěchy výpočty amerického matematika Gartha Sundema. Předpověděl, že se rozpadne manželství Ashtona Kutchera a Demi Mooreové. Nemýlil se ani v případě Pamely Andersonové a Kida Rocka. Podle jeho propočtů čeká rozvod i manželství Toma Cruise s Katie Holmesovou, naopak za velmi pevný svazek považuje manželství prince Williama a Kate Middletonové.

Foto: Profimedia.cz

Katie Holmesová a Tom Cruise platí za spokojený manželský pár. Podle matematika je ale čeká rozvod.

Článek

Se vzorcem Sundem/Tierney Unified Celebrity Theory přišel americký matematik v roce 2006 a výpočty z něj vycházející jsou překvapivě přesné. Do výpočtu se dosazuje relativní sláva muže a ženy, věk, délka jejich randění před svatbou, manželská historie a faktor sex symbolu.

Toto je přitom stará forma vzorce, která nyní byla aktualizována. Sundem nově nesleduje množství slávy, ale spíš typ slávy. Tedy jestli se objevuje dotyčný spíš v deníku New York Times nebo v supermarketovém bulváru typu National Enquirer.

Příště se podle jeho výpočtů mají rozvést Will Smith a Jada Pinkettová Smithová, kteří dle mnoha bulvárních zpráv už spolu ani vlastně nežijí. Sundem tvrdí, že rozhodujícím faktorem ve výpočtu je především sláva manželky.

Reklama

Související články

Co by žena nikdy neměla říkat svému manželovi

Manželství je především o důvěře a vzájemné toleranci. Přestože sem a tam se manželé pohádají, neznamená to, že jejich vztah je nefunkční. Mnohdy je tomu právě...

Výběr článků

Načítám