Hlavní obsah

V posteli se občas musíte uvolnit a pořádně si pohrát

Novinky, Zdeněk Kolbuch

Položte si otázku: kdy jste si uprostřed každodenního shonu naposledy hráli? Nemyslíme samozřejmě postavit raketu z lega, ale trochu intimnější hry. Vždyť nejšťastnější vzpomínky z dětství máme právě z her, tak proč si neudělat nějaké hezké vzpomínky na hraní i v dospělosti?

Foto: Profimedia.cz

Při zakrytí očí odpadá stud, protože partner vás nevidí a můžete si dělat, co chcete.

Článek

Děti si hrají v každém volném okamžiku a ani k tomu nutně nepotřebují hračky, stačí jim jen trocha fantazie a už se proměňují v kosmonauty, akční hrdiny nebo popové hvězdy. Podle serveru YourTango.com jsme ale někde na cestě životem schopnost hrát si jaksi ztratili. Bylo nám řečeno, že už se musíme věnovat důležitějším věcem, jako je studium a vydělávání peněz a my to ochotně přijali. Stali jsme se obětmi stresu, úzkostí, strachu, deprese a vyčerpání, až jsme zapomněli, jak si hrát.

Logické myšlení vám teď jistě říká, že všechny ty řeči o hrách jsou dětinské a neprofesionální, že je to ztráta času a energie - zvlášť v dnešní uspěchané době. Opak je ale pravdou. Díky hrám vidíme svět z jiné perspektivy, uvolníme se a můžeme dělat prakticky cokoliv.

Hrám dospělých se dlouhou dobu věnuje Dr. Stuart Brown, jehož výzkum ukazuje, že hra není jen radostná a povzbuzující, ale je také hluboce zakořeněná s vývojem člověka a inteligencí a že si lidé potřebují hrát i v dospělosti.

Foto: Profimedia.cz

Ženy by se neměly bát převzít při milování iniciativu.

Když si hrajeme a hra nás baví, tak se podle Dr. Browna dostáváme do jakési časové smyčky, kde se stáváme neuvěřitelně spontánní a žijeme jen pro daný moment. Smějeme se a jsme znovu tím dítětem, které v nás už před mnoha lety utlumila společnost. Život se zkrátka stává znovu magickým.

Možná se teď ptáte, jak si vlastně máte hrát? Určitě to není tak, že se svléknete do naha a budete tahat kačera po ložnici - přeci jen už jsme trochu vyrostli. Stejně jako je dětská hra především o učení a získávání zkušeností, tak i sex je o poznávání sebe sama a svého partnera. Jinými slovy - je úplně jedno, jak si budete hrát, hlavně, že vás to bude bavit. Stačí si vzpomenout na všechny články o tipech pro lepší sex, které jste kdy (potají) přečetli.

Pro případ, že vás pořád nic nenapadá, máme několik tipů:

Lechtání je hra - s lechtáním pozor, aby vám váš milý omylem nevykopl zuby. Spíše si pořiďte paví pero (jakékoliv pero je dobré), zavažte svému milému oči a jemně po něm pírkem přejíždějte.

Masáž je hra - není nad dobrou masáž s voňavým olejem, který prohřeje a zároveň navnadí. Doporučujeme například masáž thajskou [celá zpráva].

Přetahování je hra - přetahovat se můžete téměř o cokoliv - o peřinu, polštář, dálkové ovládání. Můžete do toho přidat i trochu toho lechtání a určitě skončíte v milostném objetí.

Role-playing je hra - většina lidí si pod pojmem Role-playing představí dominu s jehlovými podpatky, kterak dává co proto chlapíkovi s latexovou maskou na hlavě, ale ne vždy musíte zacházet do takových extrémů. Oblíbený a osvědčený je také kostým francouzské služebné. Pokud vám to připadá fádní a nudné, tak se můžete proměnit v krásnou indiánku, kterou kovboj zachránil před smečkou vlků, či v mimozemšťanku toužící poznat milostné zvyky muže ze vzdálené planety zvané Země.

Striptýz je hra - striptýz je oblíbená hra snad všech mužů, kteří ani nevědí, že jde o hru. Bohužel ženy si na striptýz moc hrát nechtějí, většinou jim brání stud a nejrůznější předsudky, které muže stejně nezajímají. Jestliže patříte ke stydlivějším typům, nechte partnera hrát prvního - zábava bude zaručena.

Erotické stolní hry - erotických stolních her existuje celá řada. Některé jsou vyloženě hloupé a téměř nehratelné, ty jiné jsou hloupé méně. Doporučujeme například hrací kostku, na jejíchž stranách jsou vyobrazeny sexuální úkoly.

Začlenění sexuální pomůcky je hra - ano, i se sexuálními pomůckami si vlastně hrajete, proto se jim také občas říká sexuální hračky. Sexshop je vlastně taková hračkárna pro dospělé. Nebudeme popisovat, co s kterou hračkou máte dělat - na to přijdete sami, případně si přečtete návod.

Zakrýt oči je hra - a to velmi dobrá. Odpadá při ní stud, protože partner vás nevidí a můžete si dělat, co chcete. Klidně použijte pírko, kostky ledu, zmrzlinu, olej, vosk, nebo jen své šikovné ruce a zbytek těla. Zakrýt oči můžete prakticky vším, takže je tato hra i levná.

Objevte znovu potěšení z her a upřímnou radost z nich. Vzpomeňte si, jaké to bylo, když byl život plný nekonečných možností. Zkuste prozkoumávat a experimentovat a budete mít o spolehlivou zábavu postaráno.

Reklama

Související témata:

Související články

Tajemství sexuální terapie

Sexuální terapie působí na mnohé lidi stále velmi vulgárně až démonicky. Raději se trápí se svými intimními problémy. Než by o tom s někým hovořili, jen...

Výběr článků

Načítám