Hlavní obsah

Výhody a nevýhody milenek a podváděných manželek

Novinky, Dana Sokolová

Nevěru lze považovat za fenomén dnešní doby. Mnoho lidí ji vnímá jako něco zcela normálního, běžného. Ve skutečnosti to je podvodné chování jako každé jiné. Ale nelze ji jen odsuzovat. Pravé důvody k nevěře bývají často pošetilé a naprosto sobecké, ovšem i nevěra může mít své opodstatnění. Tak jako chování žen v rolích milenek. Ne všechny do vztahu se zadaným mužem vstupují ze zištných důvodů, ne vždy jsou v této roli šťastné a spokojené.

Kdo to má těžší, manželka nebo milenka?Video: Novinky

 
Článek

Vše má tedy své pro a proti. Být podváděnou manželkou může být stejně zraňující jako čekající milenkou. Velmi totiž záleží na chování samotného muže. Někdy se k podváděné manželce může chovat mnohem lépe než ke své milence. Navíc tak jako manželka může žít dlouhá léta v nevědomosti, tak tomu může být i u milenky.

Jaká pozice je výhodnější?

Výhoda manželky je podle milenek v tom, že se svým mužem tráví většinu jeho volného času, především nocí a například vánočních svátků, plánuje s ním budoucnost, může se s ním ukazovat na veřejnosti a oficiálně je i případnou dědičkou jeho movitých statků.

Naopak milenky to mají podle manželek lepší v tom, že se vlastně nemusí o nic starat, nemají žádné povinnosti, mají čas samy na sebe, jejich nevěrní muži je hýčkají, a tak není divu, že mohou být vždy jen usměvavé a na sex naladěné.

Ve skutečnosti žádná z žen nemůže být za těchto okolností dlouhodobě šťastná. Být podváděnou neunese žádná normální žena, které jde o city a ne jen o hmotné statky.  Samozřejmě může odpustit, ale rozhodně ne i nadále tolerovat nějaký další mužův vztah.

I zakázané ovoce se jednou přejí

A milenky? Zakázané ovoce sice může delší čas výtečně chutnat, ale jakmile se překlene období vzbouřených hormonů, i milenka začne toužit po zcela běžných věcech, které skýtá oficiální partnerství. A nejde jen o mateřství, i když biologické hodiny jednou začnou tikat každé ženě, ale i o společné víkendy a hlavně plánování společné budoucnosti.

Navíc pro jakou ženu by bylo dlouhodobě uspokojující střídat se v intimních hrátkách ještě s další ženou? Stojí opravdu všechny ty peníze, dárečky, lichotky a sexuální hrátky za to?

Anketa

Kdo to má těžší, manželka nebo milenka?
Jednoznačně manželka
56,9 %
Jednoznačně milenka
9,6 %
Jak kdy
5,6 %
Obě jsou na tom stejně špatně
23,6 %
To vážně netuším
4,3 %
Celkem hlasovalo 13230 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Co ženy láká na vztahu se ženatými muži

Proč některé ženy navazují vztahy se zadanými muži, které jsou dopředu téměř beznadějné? Čím to je, že v těchto známostech pokračují, přestože se musejí...

Virtuální vztahy lze považovat za nevěru

Nalézt hranici mezi nevinností a hříchem je těžké zvláště pak u virtuálních vztahů. Díky nejmodernější technice se tak stále více lidí ocitá na tenkém ledě....

Výběr článků

Načítám