Hlavní obsah

Sex potřebuji minimálně třikrát denně, tvrdí závislá Britka

Londýn

Závislost na sexu nemusí být vždy výhradně záležitostí mužů. Dvaačtyřicetiletá Britka Crystal Warrenová se vyspala s více než tisícovkou mužů. Riskovala své zdraví a pověst, protože prý jinak žít nemůže. Listu Daily Mirror se vyzpovídala a prozradila, jaký život má žena závislá na sexu, která musí mít orgasmus několikrát denně a nestačí jí jediný partner.

Foto: Profimedia.cz

"Když nedokážu během obědové pauzy najít chlapa, jsem pak neproduktivní celé odpoledne," tvrdí Britka. (ilustrační foto)

Článek

Crystal začala aktivní pohlavní život ještě před dosažením plnoletosti. Už v sedmnácti letech, kdy mnohé z jejích vrstevnic byly stále pannami, ona měla čtyřicítku sexuálních partnerů za sebou. Warrenová připisuje své problémy rodičům, když se totiž v jejích pěti letech rozvedli, zasáhlo ji to na celý život.

„Lidé si většinou nespojují sexuální závislost se ženami. Normálně jsme těmi, které se omlouvají každý večer před ulehnutím na všemožné potíže, ale u mě je to jiné. Myslím na sex 24 hodin denně,“ tvrdí prodavačka z Brightonu.

O víkendu většinou vyrazí do hospody či kavárny a hledá muže, kteří by byli ochotní jít k ní domů souložit. Nejvíce měla během jediného dne sedm mužů, ideální pro ni je, když má jednoho ráno, jednoho v poledne a několik večer a v noci.

„Nemyslím, že mít čtyřicet chlapů v sedmnácti je něco divného, dělaly to tak všechny. Vše, co vím, je, že jsem se cítila vždy skvěle, když jsem měla sex,“ tvrdí Warrenová.

Bez sexu trpí depresí

S muži se prý při sexu vždy chrání kondomem. Nebojí se těhotenství, ale nechce se prý nakazit pohlavní chorobou. „Když nedokážu během obědové pauzy najít chlapa, jsem pak neproduktivní celé odpoledne. Ale když nemám chlapa několik dní, začnu mít deprese, špatnou náladu a jsem bez energie,“ dodává Warrenová.

V pětatřiceti se začali její vrstevníci usazovat a ona se musela zaměřit na mladší muže. Zjistila, že jsou mnohem lepší, protože mají více sexuální energie a dokážou ji lépe ukojit. A kdy začne svou závislost na sexu řešit? „Až už se mnou nebude chtít nikdo spát,“ odpověděla Crystal listu Daily Mirror pohotově.

Reklama

Související témata:

Související články

Závislost na nosních kapkách nelze podceňovat

Rýma a ucpaný nos patří mezi nejčastější projevy virózy i běžného nachlazení. Když člověk rýmu jednou chytí, dřív než za pět až sedm dní se jí nezbaví, i když...

Výběr článků

Načítám