Hlavní obsah

Nejčastější chyby, kterými muži zaručeně odradí ženy od sexu

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si situaci, kdy muž plánuje skvělé rande s partnerkou. Nejprve ji pozve třeba do restaurace, pak ještě na skleničku k sobě domů, vše se dobře vyvíjí. Najednou se ale ona vyvolená zvedne a odchází, i když to ještě před okamžikem vypadalo na slibný večer. Co se stalo? Nejspíš je na vině jedna z mnoha chyb, které muži dělají v přílišné snaze zaujmout a udělat dokonalou náladu.

Foto: Profimedia.cz

Ne každá žena chce hned svolit k sexu. Pokud se tak stane, nežadoňte.

Článek

Že ne vždy všechno dopadne přesně tak, jak si naplánujeme, to se bohužel občas stane. Větší procento pravděpodobnosti nezdaru nastává, když opravdu snažíme, aby vše bylo opravdu bez chybičky. A to platí i v sexu.

Plánuje-li muž hezký večer s přítelkyní, rozhodně bude vymýšlet zábavu na večer tak, aby byla partnerka ohromena, a večer tak dostal tu správnou náladu. Bohužel, i při dlouhodobém plánování někteří muži opakují stále ty samé chyby, kterými docílí často jen jediného cíle - že slibný večer skončí naprostým fiaskem.

Podívejte se s námi na přehled některých nejčastějších prohřešků, tak jak je sestavil server Askmen.

Špatně vybraná hudba

Hudba sice mnohdy působí pouze jako doprovodný efekt, jejím nevhodným výběrem toho ale lze dost pokazit. Při jejím výběru je vhodné vyhnout se příliš zženštilým interpretům, texty poukazující na přílišnou sexuální tématiku také nejsou vhodné. O písních s "rozchodovým" obsahem ani nemluvě.

Neomalené šmatání

Součástí plánovaného večera jistě budou i něžnosti, je ale potřeba vědět, že je lepší nechvátat. Pokud se muž hned po několika málo polibcích vrhne například ženě na prsa či na jinou partii, možná dosáhne toho, co chtěl, ale jen na chvilku. Proto opět opakujeme, nechvátejte. Poznávejte jednu část ženina těla za druhou, zkoumejte je. To rozhodně přispěje požadované náladě víc než nepříjemná "rychlovka".

"Nepříjemný" polibek 

Je známo, že na krasavce se lepí ženy častěji. Pokud ale takový krasavec líbá, jako když chce ženu za živa spolknout, nebo jeho jazykové hrátky připomínají boj o každý volný kousek jejích úst, nejspíš nebude ani vzhled stačit. Každopádně, u více či méně pohledných jedinců po takovém polibku nastane jediný jistý závěr - druhou šanci už nedostanete.

Nevhodná konverzace 

Chcete-li, aby příjemně načatý večer pokračoval ve stejném romantickém duchu, rozhodně dbejte na výběr vhodného konverzačního tématu.

I při samotné předehře či milostném styku je třeba dbát na to, co říkáte. Budete-li stále dokola opakovat "zlato" nebo "jo bejby", nejspíš to ženu přestane brzo bavit. Jednoduše buďte sami sebou. I tady platí, že méně je někdy více.

Nebuďte sobečtí 

Co se týče sexu a milostné předehry, jsou na tom muži a ženy jinak. Mnozí muži by rádi měli vše honem honem, ženy preferují předehru a něžnosti. Zkuste udělat kompromis a nemyslet jen na sebe. Jednostranné chování by mohlo mít za následek rychlý konec nového vztahu.

Povolení ke každému kroku

Na prvním rande možná ženě zalichotíte, když se jí zeptáte, zda ji můžete políbit. Při dlouhodobějším vztahu to už ale tak romantické nebude, a žena by vás mohla začít považovat za slabocha.

Zvedání telefonu

Máte-li se svou přítelkyní intimní večer, rozhodně zapomeňte na to, že na chvíli "stopnete" romantické chvilky jen kvůli zvonícímu telefonu. Jediným výsledkem bude naštvaná přítelkyně a zbabraný večer.

Nežadoňte

Většina žen má tak zhruba jasnou představu o tom, kdy a jak daleko ve vztahu zajít, co se sexu týče. Je možné tyto zásady trochu "popostrčit", pokud například přichystáte opravdu nezapomenutelný romantický večer. Pokud ale budete přímočaře žadonit a škemrat, aby žena povolila ze svých zásad, a "svolila" k sexu dříve, rozhodně tím kýženého cíle nedosáhnete.

Nepříjemné doteky

U žen i mužů jsou místa, kterých se bez obav navzájem dotýkáme, u některých se stydíme nebo je nám to nepříjemné. Je tedy na místě, aby muž do takových doteků ženu nenutil. Možná tajně doufá, že se ho žena bude dotýkat mezi nohama, pokud se jí ale chtít nebude, nejspíš to neudělá. A pod nátlakem už vůbec ne.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám