Hlavní obsah

Co muže na ženách nejvíce odpuzuje

Novinky, das

Ženy touží být na prvních milostných schůzkách krásné a dokonalé, přičemž ne vždy se jim to daří. Alespoň v očích některých mužů. Připravili jsme pro vás nejčastější chyby, kterých se ženy dopouštějí a které jim muži jen málokdy tolerují.

Podívejte se, co muže odrazuje na ženách.Video: Novinky

 
Článek

Neupravenost - jestli mužům skutečně něco vadí, tak pokud dívka na první pohled vypadá zanedbaně. To samozřejmě neznamená, že dívky musí chodit značkově oblečené podle nejnovějších trendů. Rozhodně by neměly ale působit špinavě, páchnout potem, mít špínu za nehty či mastné vlasy.

Hrubé chování - dívka může být sebekrásnější, ale pokud se neumí chovat, pak ji ani oslnivá krása nezachrání. Vulgární, necitlivé a hrubé chování prostě k dívkám nepatří.

Hloupost a omezenost - samozřejmě ne všem dívkám byla dána do vínku nadměrná inteligence, ale existuje alespoň základní etiketa, kterou by žena měla dodržovat. Nikdo neříká, že nemá zůstat sama sebou, ale práce na sobě a rozšiřování obzorů jí může být jen ku prospěchu.

Přeslazenost - muž se potřebuje cítit vedle ženy jako skutečný pán smečky, a pokud ho žena oslovuje zdrobnělinami typu "ušáčku, broučínku, miláčku, Petříčku," pak si spíš připadá jako ňouma, než muž činu.

Nafoukanost -  pokud si muži budou moci vybrat mezi nafoukanou kráskou a zdravě sebevědomou ženou, která umí být milá, laskavá a v pohodě, pak zvolí vždy tu druhou variantu. Namyšlené dívky bez pokory se nehodí do společnosti ani do domácnosti. Ve skutečnosti budou všude jen na obtíž. Takoví lidé kolem sebe hýří negativní energii, což dokáže narušit každou atmosféru.

Sebelítost věčně nespokojené ženy, jež touží po neustálé lítosti svého okolí, rozhodně nepatří mezi vyhledávané partnerky. Naopak tyto ženy působí doslova odstrašujícím dojmem. Muži touží po pohodovém a spokojeném vztahu a ne po vztahu plném výčitek a sebelítosti.

Nadměrná sebekritika - žena si musí alespoň trošku věřit. Pokud bude muži neustále tvrdit, jak je špatná a nedokonalá, pak se nemůže divit, že ji tak muž začne časem vnímat. Koho by také bavilo neustále někoho přesvědčovat o opaku?

Nesvéprávnost - pokud dívka nemá svůj vlastní názor a muži vše odsouhlasí či udělá vše přesně podle jeho přání, pak oslní maximálně psychicky narušeného manipulátora. Na ostatní muže bude působit velmi omezeně a nesvéprávně. Přestože muži milují chválení a pochlebování, nic se nesmí přehánět. Muži touží své ženy krotit a dobývat. Snadných kořistí si prostě neváží.

Vyzývavost - muži milují atraktivní ženy, ale příliš odvážné a lacině působící oblečení i chování je svádí maximálně k jednorázovému románku, tedy užít si a odložit.

Upovídanost - muži milují záhady. Pokud na sebe žena prozradí hned na začátku úplně vše, včetně detailů i z jejích předchozích vztahů, pak jednoznačně ztrácí na své atraktivnosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Po čem se ženy cítí nejvíc sexy

Způsobů, jak si dodat sebevědomí, například před prvním rande, může být několik. Někdo si dá panáka, jiný absolvuje kurz asertivity... Pro ženy jsou tu čistě...

Výběr článků

Načítám