Hlavní obsah

Noví Tamagoči budou moci mít intimní poměr

TOKIO

Tamagoči, slavná hračka japonských tvůrců, kterou si svého času oblíbily děti po celém světě, nyní nabírá druhý dech. Její výrobci v současnosti přicházejí s inovací, která od letošního března zřejmě znovu rozohní někdejší šílenství po populárním virtuálním kamarádovi, který bude mít buď dívčí nebo chlapecké pohlaví.

Článek

Nová generace hračky ve tvaru vajíčka, která se kdykoliv během dne či noci hlásí o jídlo či další biologické potřeby, se objeví v novém kabátě.

Dospívá deset dnů

Vylepšení Tamagoči budou schopni mezi sebou komunikovat díky infračervenému záření, napsal ve středu zpravodajský server Ananova.

Budou-li stejného pohlaví, budou se moci spřátelit, v opačném případě budou moci dokonce navázat milenecký nebo manželský poměr a přivést na svět potomky.

Podle vyjádření techniků, kteří se na vývoji obnovené hračky podíleli, uživatelé budou muset od koupě čekat asi deset dnů do té doby, než jejich miláček dospěje do věku, kdy se bude moci rozmnožovat.

Na pultech už v březnu

Tamagoči Plus uvedou Japonci na trh 20. března a jeho cena se předpokládá na 15 eur (480 korun). Objednávky přes internet však již budou přijímány od začátku března.

Výrobce svou obchodní politiku zaměřuje nejen na děti, ale i na mládež a mladé rodiny. Počítá, že jen v Japonsku prodá až dva milióny kousků.  

V roce 1996, kdy původní Tamagoči zažíval svůj boom, výrobce prodal 40 miliónů těchto hraček.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám