Hlavní obsah

Pupík jako sexuální symbol krásy

Novinky, das

U většiny savců je pupík jen miniaturní a tvoří asymetrickou jizvu. Ale u lidí je to viditelná a velmi výrazná značka na břiše, která upoutává pozornost při kontaktu jedinců. Podle odborníků má pupík celou řadu kvalit a lze ho považovat za symbol krásy víc než jiné části těla.

Foto: Profimedia.cz

Nejatraktivnější pupík by měl mít vertikální tvar, v horní části mírně překrytý horizontálním záhybem.

Článek

Pupík může být krásný, atraktivní, dokonalý, sexy, roztomilý, ale také vystouplý, rozteklý, obrovský a nevábně vypadající.

Foto: Profimedia.cz

pupík

Nejatraktivnější pupík by měl mít vertikální tvar, v horní části mírně překrytý horizontálním záhybem. Nemá vystupovat, ale nemá být ani utopen v hluboké díře. Pupíky deformované a příliš velké mají nejhorší hodnocení a snižují prý atraktivitu majitelky.

Foto: Profimedia.cz

Přestože je v současné době módní odhalovat ho, ještě před několika desetiletími bylo ukazování pupíku nepřípustné. Taková intimita byla dovolena jen v partnerských vztazích.

Podle některých odborníků může pupík odhalit i rozmnožovací schopnost ženy, ale zatím neodtajnili, jak se to pozná.

Foto: Profimedia.cz

pupík

Nepříjemná tajemství

Pupík v sobě ukrývá řadu tajemství. Podle mikrobiologů z univerzity v Severní Karolíně, kteří u dobrovolníků analyzovali obsah pupíku, lze nalézt i na tak malinkatém prostoru na čtrnáct set různých druhů bakterií. Přičemž přes 600 z nich prý dosud vědci nikdy neidentifikovali.

Foto: Profimedia.cz

pupík

Reklama

Související témata:

Související články

Jak mohou muži zvýšit svou atraktivitu

Jsou muži, kteří jsou již od přírody dostatečně přitažliví, nebo mají určité charisma, které jim zaručuje úspěch u opačného pohlaví. Jsou ale bohužel i mnozí...

Ovulace může pomoci při svádění

Každá žena by chtěla znát své plodné dny a předejít tak neplánovanému početí. Jen málokterá si ale uvědomuje, že právě v tomto období jsou ženy pro své muže...

Výběr článků

Načítám