Hlavní obsah

Ženy jsou v sexu odvážnější než muži

Ženy jsou všeobecně považovány za prudérnější pohlaví, když přijde na sex. Jak ale ukazuje nejnovější průzkum, jsou to právě dámy, kdo má v posteli větší smysl pro dobrodružství.

Foto: Profimedia.cz

Ženy mají v posteli větší smysl pro dobrodružství než muži.

Článek

Ženy mívají mnohem častěji zkušenosti s různými dobrodružnými aktivitami v sexu, jako je například realizování různých sexuálních fantazií nebo používání peprných výrazů v posteli, odhalil průzkum serveru Goodinbed, o němž informoval australský server Cleo.

Ženy také mnohem častěji odpověděly ano na otázku, zda se někdy milují při rozsvíceném světle a zda se dívají na erotické filmy s partnerem. Celkem dvacet dva procent žen se přiznalo k tomu, že občas hrají v posteli nějakou vymyšlenou roli, zatímco mužů se k tomu přiznalo jen 15 procent.

Jsou to také ženy, kdo je mnohem častěji nespokojen se sexuálním životem s protějškem a absence sexu či jeho nedostatek je pro ně častěji důvodem k tomu, že se začnou s partnerem nudit.

"Ženy byly tak dlouho považovány za prudérní a omezující sexuální vyjádření mužů, jenže náš výzkum jasně ukazuje, že ženy v našem výzkumném vzorku rozhodně nejsou ten případ," uvedla vedoucí výzkumu Kristen Marková.

Reklama

Související témata:

Související články

Sexuálně nejnáruživější ženy Hollywoodu

Každý svou image a kariéru buduje jinak. Některé hvězdy si jdou za svým usilovnou prací a sebevzděláním, jiné si vše ulehčují nejrůznějšími skandály či svou...

Výběr článků

Načítám