Hlavní obsah

Zajíčci ženám svědčí jen chvíli, stárnou vedle nich rychleji

Novinky, Dana Sokolová

Možná se taky ptáte, proč stále více úspěšných, atraktivních a silných žen upřednostňuje mnohem mladší partnery. Odpověď je nasnadě. Chtějí se cítit neustále žádoucími a zastřít tak svůj skutečný věk. Pravda ale je, že jen málokdy má takový vztah dlouhodobější trvání. Věkový rozdíl se tak jako tak jednou projeví. Podle odborníků si ženy v tomto vztahu častěji uvědomují svůj věk a stárnou vedle mladších partnerů rychleji.

Foto: Profimedia.cz

Ve skutečnosti spolu mladý muž a starší žena nemají mnoho společného.

Článek

Většina lidí si myslí, že zajíčci po starších ženách touží především kvůli jejich sexuálním zkušenostem, sebevědomí, a také proto, že již vědí, co od života chtějí. Ve skutečnosti je za tím pouhá vypočítavost. Vztah se starší úspěšnou ženou je pro ně jednoduše pohodlný.

Moc dobře si uvědomují jejich finanční nezávislost, zázemí, ale i starostlivost a péči, kterou velmi rádi zneužívají.

Mladší ženy po nich vyžadují mnohem větší snahu. Chtějí nejen, aby za ně muži platili, ale celkově je podporovali. Navíc touží obvykle i po dětech, což jsou pro ně jen další starosti a problémy navíc.

Starší ženy si mnohem více uvědomují, jak moc jsou muži hraví a pohodoví, a tak je v tom maximálně podporují. Nezatěžují je žádnými starostmi ani problémy, a to jen z prostého důvodu - mají strach, aby je zajíčci neopustili.

Ve skutečnosti spolu mladý muž a starší žena nemají mnoho společného. Asi těžko budou starší ženu dlouhodobě bavit noční mejdany, hry na playstationu či další mladické nerozvážnosti. A to samé platí i naopak.

Madonna a její zajíčci

Deník Daily Mail poukazuje na typickou představitelku úspěšné a velmi atraktivní ženy - Madonnu. Ta se vždy víceméně upínala na o mnoho let mladší muže. Kromě manželství s hercem Seanem Pennem, jenž byl stejně starý jako ona, a kromě krátkého románku s Warrenem Beattym, Madonnu obklopovali vždy mladší muži. Nikdy s nimi ale nevydržela příliš dlouho. Dokonce ani s otci svých dvou dětí Carlosem Leonem a Guyem Ritchiem.

Foto: Profimedia.cz

Třiapadesátiletá Madonna se svým aktuálním partnerem čtyřiadvacetiletým francouzským tanečníkem Brahim Zaibatem.

Foto: Profimedia.cz

Předchozí o devětadvacet let mladší partner Madonny (51) - Jesus Luz (22) - Po desetiměsíčním vztahu prý již neměli nic společného.

Foto: Profimedia.cz

Zatím poslední manžel Madonny o deset let mladší režisér Guy Ritchie. Seznámili se, když jí bylo 41 let a jemu 31. Mají spolu syna Rocca. Rozešli se po osmi letech.

Foto: Profimedia.cz

Mezi mladší milence Madonny lze zařadit i rapovou hvězdu Tupaca Shakura. Byl o 13 let mladší. Když se seznámili Madonně bylo 37 a jemu 24 let. Rozešli se a několik měsíců poté Tucara někdo zastřelil.

Foto: Profimedia.cz

Carlos Leon je o osm let mladší než Madonna. Seznámili se, když jí bylo 36 a jemu 28 a jejich vztah vydržel asi tři roky. Během nichž měla Madonna, ale i jiné milence. Carlos byl její osobní trenér. Mají spolu dceru Lourdes (dole na fotce).

Foto: Profimedia.cz

První oficiální zajíček Madonny - Vanilla Ice. Tehdy čtyřiadvacetiletý rapper vydržel s 34letou Madonnou celých osm měsíců.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám