Hlavní obsah

Proč stále mladší ženy touží po výrazně mladších partnerech

Novinky, das

Doposud svět upozorňoval především na ženy středního věku, které si našly výrazně mladší partnery. Ukázkovými případy byly Madonna, Demi Mooreová, Sam Taylor - Woodová, Lucie Bílá či Bára Basiková, které společnost považovala za krásné a ušlechtilé pumy. Dnes výrazně mladší partnery vyhledávají i čerstvé třicátnice a vzácností nejsou ani dívky mladší pětadvaceti let.

Foto: Profimedia.cz

Mladší partneři jsou náruživější a bezprostřednější.

Článek

Podle odborníků čím mladší muž je, tím je zábavnější a sexuálně výkonnější. Díky své bezstarostnosti je s ním život prostě jednodušší. Obvykle neřeší ještě aktivně svou kariéru, stále upřednostňují své koníčky, čímž mají více času a mnohem méně stresu než o pár let starší konkurenti.

Jejich výhodou je i ten fakt, že nepřemýšlí nad svým věkem a stárnutím. Neřeší první šedivý vlas, první vrásky ani prosvítající pleš. Jsou prostě mladí a bezprostřední.

Málokdy i řeší, že je partnerka z pohledu kariéry úspěšnější než oni. Naopak bývají na svou partnerku náležitě pyšní. Vlastně jim maximálně vyhovuje, že jsou nezávislé a po finanční stránce zcela samostatné.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Petra Kvitová

Možná úskalí

Chození se zajíčkem může mít ale i svá negativa. Někdy se z tohoto partnerství vyvine vztah podobný mezi matkou a synem. Muži tak svou matku vymění za partnerku, která jim dává naprosto stejný komfort, jako jejich matka. Zprvu to ženám obvykle nevadí, někdy jim to naopak spíše lichotí, ale časem obvykle prozřou. Zjistí, že jsou ještě velmi mladé na to, aby se o někoho staraly, opečovávaly ho a celkově podporovaly. A to doslova.

I u takto mladých párů může být za vztahem pouhá vypočítavost ze strany muže. Finanční nezávislost partnerky se může velmi rychle změnit v čisté sponzorství. Muži si bohužel na tento stav velmi rychle zvyknou a jejich postoj se obvykle nezmění, ani v momentě, kdy začnou být i oni finančně nezávislí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám